Løbesko til mænd | Prisoversigt med herre løbesko fra Adidas, Asics, New Balance og Nike

Løbesko til mænd – De mest populære mærker

0

Løbesko kan købes i mange forskellige former og farver, men det er ekstremt vigtigt, at de også er komfortable at løbe med.

Vi har samlet løbesko til mænd fra nogle af de mest anerkendte mærker her.

Asics:

MagasinerBeskrivelseVis

Aktiv Træning
Magasinet, der berører mange spændende emner som motion, træning, teknik, øvelser, udstyr og samtidig også skriver om motivation, sundhed og kost. Det er både henvendt til mænd og kvinder, der løber, ror, cykler eller svømmer.

LøbeMagasinet
Danmarks største løbemagasin er for den seriøse motionsløber, der er interesseret i de seneste tendenser inden for løb, få tips og tricks samt et indblik i det nyeste gear. Uanset om du løber fem kilometer eller ultraløb, vil LøbeMagasinet være relevant for dig.

Fit Living
Magasinet, der fokuserer på glæderne i livet. Du kan få guides til rejser, spa, motionsmode, udstyr, sund livsstil og personlig udvikling. Deres slogan er kort og godt - Fit Living - sundere, skønnere, sjovere!

I FORM
Magasinet, der sætter dig i fokus. Du bliver motiveret til bl.a. styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture. Magasinet beretter også om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere.

Fitness World Magazine
Fitness-kæden Fitness World udgiver magasinet Fitness World Magazine fire gange om året. Blandet har hovedsageligt fokus på kædens medlemmer, men fitness-bladet kommer omkring emnerne sundhed, træning, opskrifter og øvelser blandt andet. Magasinet kan læses gratis online eller du kan hente dit magasin fysisk i dit lokale center, hvis du er medlem.

New Balance:

MagasinerBeskrivelseVis

Muscle & Fitness
Magasinet er det mest populære fitness-magasin i England. Du får de senese træningstips fra eksperterne, artikler om motion, kost, ernæring, psykologi, sportsmedicin, fysiologi og vægtkontrol. Det henvender sig både til mænd og kvinder.

Runners World Magazine
Et inspirerende og motiverende magasin for løbere i alle aldre og på alle niveauer. I hvert nummer bliver læseren rådgivet og motiveret til at få det mest optimale ud af sin løbetræning. Du få dermed værktøjer til at nå dine personlige mål inden for sundhed, fitness og præstation.

Fitness Rx For Men Magazine
Et magasin, der fokuserer mere på videnskabelige og banebrydende måder at få dig i form på end andre magasiner på markedet. Fitness Rx indeholder artikler om kost og ernæring, der bliver præsenteres på en omfattende og underholdende måde.

Fitness Rx For Women Magazine
Et amerikansk magasin, som beskriver sundhed og fitness fra et videnskabeligt synspunkt, mens magasinet samtidig tager fat på tips og information om kost og ernæring. De anmelder også produkter løbende i bladet, der som navnet antyder er forbeholdt kvinder.

Nike:

Fitness-kæderBeskrivelser og priserVis

Fitness World
Fitness World er en hurtigt voksende fitness-kæde, der har omkring 200.000 medlemmer og over 100 centre i landet.

Senest overtog de tilmed SATS' centre. Fitness World er udelukkende at finde i Danmark.

De har et stort udvalg inden for holdtræning i stort set alle centre, hvor du bl.a. kan deltage i step, yoga, boksetræning og LatinMix, også kendt som Zumba.

Som medlem har du adgang til samtlige Fitness World-centre i hele landet.

Priser:

Fri hold:
Uden binding = 199 kr. pr. md.

Fri fitness og hold:
Uden binding = 249 kr. pr. md.

Træn 2:
Uden binding = 349 kr. pr. md.

Kontant medlemskab:
Uden binding = 500 kr. pr. md.

Adidas:

BilledeProduktForhandlerVis

Adidas Adipure Gazelle

Type: Neutral pronation
Runforest.dk

Adidas Adipure Motion

Type: Neutral/supination pronation
Runforest.dk

Adidas Adistar Ride 4

Type: Neutral/supination pronation
Runforest.dk

Adidas Adistar Salvation 3

Type: Moderat pronation
Runforest.dk

Adidas Adizero Aegis 3

Type: Neutral/supination pronation
Runforest.dk

Hvordan køber jeg de rigtige løbesko?

Det er altid en udfordring at købe sko online, da man naturligvis ikke kan undersøge pasformen på samme måde, som hvis man købte dem i en fysisk butik. Det er der dog råd for. Fitness-guide.dk har nemlig udarbejdet en stor løbesko-guide:

- Hvilket underlag vil du løbe på?

- Hvilken løbestil har du?

- Hvordan er løbeskoen opbygget?

- Hvor skal jeg købe mine løbesko?

- 13 gode råd før, under og efter køb af løbesko

Løbesko-mærker

Du kan læse mere information omkring de fire løbesko-mærker herunder:

Adidas løbesko

- Asics løbesko

- New Balance løbesko

- Nike løbesko

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.