New Balance løbesko | Prisoversigt med løbesko - Tilbud til herrer og damer

New Balance har siden år 1906 produceret sko. Dermed har de stor erfaring med bl.a. at producere løbesko. Vi har samlet nogle populære New Balance-løbesko til herrer og damer her.

Løbesko til mænd | Løbesko til kvinder

__________________________________________________________________________________

New Balance-løbesko til herrer:

MagasinerBeskrivelseVis

Muscle & Fitness
Magasinet er det mest populære fitness-magasin i England. Du får de senese træningstips fra eksperterne, artikler om motion, kost, ernæring, psykologi, sportsmedicin, fysiologi og vægtkontrol. Det henvender sig både til mænd og kvinder.

Runners World Magazine
Et inspirerende og motiverende magasin for løbere i alle aldre og på alle niveauer. I hvert nummer bliver læseren rådgivet og motiveret til at få det mest optimale ud af sin løbetræning. Du få dermed værktøjer til at nå dine personlige mål inden for sundhed, fitness og præstation.

Fitness Rx For Men Magazine
Et magasin, der fokuserer mere på videnskabelige og banebrydende måder at få dig i form på end andre magasiner på markedet. Fitness Rx indeholder artikler om kost og ernæring, der bliver præsenteres på en omfattende og underholdende måde.

Fitness Rx For Women Magazine
Et amerikansk magasin, som beskriver sundhed og fitness fra et videnskabeligt synspunkt, mens magasinet samtidig tager fat på tips og information om kost og ernæring. De anmelder også produkter løbende i bladet, der som navnet antyder er forbeholdt kvinder.

New Balance-løbesko til damer:

BilledeProduktForhandlerVis

New Balance 1080 V3 dame

Type: Neutral pronation
Runforest.dk

New Balance 1260

Type: Overpronation
Runforest.dk

New Balance 890

Type: Overpronation
Runforest.dk

New Balance 860 V2

Type: Let til moderat pronation
Runforest.dk

New Balance-løbesko

New Balance skiller sig ud fra andre producenter af løbesko, eftersom de arbejder med fire forskellige bredder i deres sko til både mænd og kvinder.

Når det gælder læsten (læst: en skabelon til selve fodformen af en sko), så har New Balance også tre forskellige modeller, som de har udstyret deres løbesko med.

Derfor er det vigtigt, at du er endnu mere opmærksom på pasformen ved disse sko, inden du køber dem.

Det vil dermed være en god idé, at prøve skoene i en fysisk butik, og så evt. købe skoene på nettet, for at sikre nogle billigere New Balance-løbesko.

New Balances historie kort

New Balance Athletic Shoe, Inc., i daglig tale New Balance, er en amerikansk sko-virksomhed. De blev grundlagt tilbage i 1906 af William J. Riley.

New Balance har valgt, at fortsætte deres produktion i USA og Storbritannien på det europæiske marked, og derved støtte erhvervslivet i hjemlandet, på trods af, at de store konkurrenter, Nike og Adidas, sparer mange produktionsomkostninger i Asien.

Læs vores store løbesko-guide her!