Populære Fitbit-produkter (Billig Fitbit Flex, Billig Fitbit Aria WiFi-badevægt og Billig Fitbit One)

Populære Fitbit-produkter

1

Fitbit producerer nogle yderst populære produkter, der kan måle og veje på forskellige måder. Her har vi samlet Fitbit Flex, Fitbit Aria WiFi-badevægt og Fitbit One.

Fitbits produkter er skræddersyet til den aktive mand, kvinde eller familie, der gerne vil blive endnu klogere på, hvordan kroppen reagerer i forhold til træning og spisevaner.

Fitbit Flex og Fitbit One kan også skabe konkurrence, således, at man er mere motiveret for at opfylde sine dagsmål og derved forbrænde endnu flere kalorier.

Fitbit Aria er god til at holde et vågent øje med, om ens forventninger bliver indfriet i forhold til den sunde livsstil.

Fitbit FlexFitbit Flex

Fitbit Flex er et armbånd, der kan måle dine skridt, kalorier, distance samt søvn. Disse data bliver automatisk synkroniseret til din PC og smartphone.

De fem lamper på armbåndet bliver tændt én efter én i løbet af dagen, når du opnår dine dagsmål.

Nogle af Fitbit Flex' fordele er, at du kan gemme detaljerede data i op til en uge. Almindelige data gemmes i op til 30 dage. Batteritiden lyder på cirka fem dage.

Armbåndet indeholder en vibrator, der kan sikre en stille vækning. Det er også vandtæt helt ned til 10 meter, så du kan have det med i svømmehallen, eksempelvis.

Flex

Video om Fitbit Flex:

Fitbit Aria WiFi-badevægtFitbit Aria WiFi-badevægt

Fitbit Aria WiFi-badevægt kan måle sin vægt, dit BMI-tal samt dit kropsfedt. Den sender automatisk disse data videre til en server gennem WiFi.

Når du logger på din computer eller smartphone, kan du nemt danne dig et overblik over dine forandringer gennem statistik.

Nogle af fordelene ved Fitbit Aria WiFi-badevægt er, at vægten indeholder fire sensorer, der kan give en høj grad af nøjagtighed. Den kan håndtere fra 9 til 158 kilo kropsvægt.

Denne model kan automatisk genkende op til otte brugere. Dermed kan hele familien bruge samme vægt og følge hver deres udvikling.

Aria

Video om Fitbit Aria WiFi-badevægt:

Fitbit OneFitbit One

Fitbit One er en topmoderne skridttæller, som samtidig kan beregne kalorier, indeholder en højdemåler samt en sleeptracker. Alle disse informationer bliver indsamlet og synkroniseret automatisk til din PC eller smartphone.

Fitbit One er smart, fordi den rummer mange velkendte gadgets i én. Det er også derfor, at den har fået det mundrette navn, One.

Hvis vi kigger på fordelene ved Fitbit One, så holder den bl.a. fem til syv dage på en opladning, som hver tager ca. to timer.

Denne gadget kan også modstå regn, stænk og sved. Den er dog ikke vandtæt nok til at kunne tåle en svømmetur. Et af de store plusser er dens vægt. Den vejer blot otte gram.

One

Video om Fitbit One:

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

1 kommentar

  1. Jeg elsker al denne sundhedsteknologi der er begyndt at komme. Jeg har selv købt både en Jawbone Up (er ligesom Fitbit Flex), og en Withings WS-50 badevægt der spiller rigtig godt sammen. Det er fantastisk.

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.