Asics løbesko | Prisoversigt med løbesko - Tilbud til herrer og damer

Asics har produceret sko af høj kvalitet siden 1949. Vi har samlet en række Asics-løbesko til både herrer og damer her.

Løbesko til mænd | Løbesko til kvinder

__________________________________________________________________________________

Asics-løbesko til herrer:

MagasinerBeskrivelseVis

Aktiv Træning
Magasinet, der berører mange spændende emner som motion, træning, teknik, øvelser, udstyr og samtidig også skriver om motivation, sundhed og kost. Det er både henvendt til mænd og kvinder, der løber, ror, cykler eller svømmer.

LøbeMagasinet
Danmarks største løbemagasin er for den seriøse motionsløber, der er interesseret i de seneste tendenser inden for løb, få tips og tricks samt et indblik i det nyeste gear. Uanset om du løber fem kilometer eller ultraløb, vil LøbeMagasinet være relevant for dig.

Fit Living
Magasinet, der fokuserer på glæderne i livet. Du kan få guides til rejser, spa, motionsmode, udstyr, sund livsstil og personlig udvikling. Deres slogan er kort og godt - Fit Living - sundere, skønnere, sjovere!

I FORM
Magasinet, der sætter dig i fokus. Du bliver motiveret til bl.a. styrketræning, maveøvelser, poweryoga, løb eller lange gåture. Magasinet beretter også om nye, spændende motionsformer, som gør dig stærkere, gladere og sundere.

Fitness World Magazine
Fitness-kæden Fitness World udgiver magasinet Fitness World Magazine fire gange om året. Blandet har hovedsageligt fokus på kædens medlemmer, men fitness-bladet kommer omkring emnerne sundhed, træning, opskrifter og øvelser blandt andet. Magasinet kan læses gratis online eller du kan hente dit magasin fysisk i dit lokale center, hvis du er medlem.

Asics-løbesko til damer:

BilledeProduktForhandlerVis

Asics Gel Kayano 19

Type: Let/moderat pronation
Runforest.dk

Asics Gel Nimbus 14

Type: Let/moderat pronation
Runforest.dk

Asics GT 2000

Type: Neutral pronation
Runforest.dk

Asics Gel Kinsei 4

Type: Neutral pronation
Runforest.dk

Asics Gel DS Trainer 17

Type: Let/moderat pronation
Runforest.dk

Asics-løbesko

Asics har en stor erfaring med at producere løbesko af høj kvalitet. De har et enormt stort udvalg af løbesko, der er rettet mod alle typer af løbestile.

Som regel bliver hver enkelt model opdateret med et års mellemrum. De fleste nye modeller bliver lanceret i januar måned. De nyeste modeller har ofte en række forbedringer, når det gælder teknologi og komfort.

Hen mod efteråret kommer Asics som regel med opdateringer igen. Her er der dog kun farverne, som får et anderledes udtryk.

Det er meget simpelt, at udregne, hvilken model, som er den nyeste. Det er nemlig den, der besidder det højeste tal efter sit navn.

Asics’ historie kort

Asics er en japansk sportsvirksomhed, som blev grundlagt i 1949 af Kihachiro Onitsuka. Asics startede med at producere basketball-sko.

Senere kastede de sig dog også andre sportsrelaterede produkter, som eksempelvis løbesko. Asics-skoene er kendt for deres karakteristiske striber på siderne.

Navnet Asics står for "Anima Sana In Corpore Sano", som oversat til dansk betyder "En sund sjæl i et sundt legeme".

Læs vores store løbesko-guide her!