Ingefær rekordsælger i Danmark

Ingefær rekordsælger i Danmark

0

Ingefær - rekordsalg DanmarkDanskerne har i den grad taget ingefær til sig, og et af verdens ældste naturmedicin er aldrig blevet solgt så meget som nu.

Ingefær hitter som aldrig før og flere steder melder blandt andre supermarkedskæder om rekordsalg.

Mange drikker ingefærshot dagligt eller ugentligt, mens andre bruger roden i mad, juices eller smoothies.

Hos detailkæden Dansk Supermarked har de i løbet af det sidste år mærket en markant stigning i salget af ingefær. Salget er nemlig steget med hele 97 procent over det seneste år.

Særligt de færdiglavede ingefærshots, man kan købe i supermarkederne er et hit, bekræfter Coop.

Coop fortæller til Berlingske, at de forventer, at fordoble salget af ingefærshots fra 2015 til 2016.

Ingefær virker som en vitaminpille

Det samme billede gør sig gældende i landets 7-Eleven-butikker.

"Vi indførte produktet sidste år, og vi har aldrig set et produkt vokse så hurtigt på så kort tid, som vi har set med disse helseshots. Det er stødt stigende. Uge for uge, om det så regner eller sner, så vækster produktet. Vi regner med at sælge en million helseshots i år," siger Morten Vedel, indkøbschef hos 7-Eleven, til Berlingske.

Ernæringsekspert Martin Kreutzer fortæller, at ingefær ikke er et universalmiddel, men at det er godt på mange områder, fordi ingefærens koncentrede form har en stor effekt.

"Ingefær fungerer som en vitaminpille, for den skal blot spises i nogle meget små mængder for at give en virkning. Modsat eksempelvis broccoli, hvor man skal spise flere hundrede gram for at få lidt, skal der ikke meget ingefær til at gøre en forskel."

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.