Officielt: Fitness World skifter navn

Officielt: Fitness World skifter navn

0

Arkiv-foto: Shutterstock

Fitness World oplyser tirsdag, at de skifter navn, mens man over de kommende tre år vil renovere centrene, så de bliver endnu mere moderne.

Danmarks største fitnesskæde, Fitness World, skifter navn til PureGym fra foråret 2023.

Herudover vil det britiske selskab bag kæden investere et trecifret millionbeløb til renovering af Fitness Worlds mange centre.

Fitness World driver 169 centre i Danmark, og derfor kræver det en stor indsats.

"Vi vil nok ikke være 100 procent færdige med alle 169 centre til foråret, men vores ambition er høj. Samlet set skal denne opdatering af vores centre sikre den gode medlemsoplevelse frem til at vores renoveringsprogram er gennemført om ca. 3 år," siger Fitness Worlds danske direktør Morten Bentzen i pressemeddelelsen.

PureGym ønsker at få mange af medlemmerne tilbage, som man mistede under nedlukningen i forbindelse med corona-situationen.

Det gælder især danskere over 35 år, som har forladt kæden, noterer man sig.

"Helt konkret vil vi bl.a. investere penge i renovering af vores centre, nye udstyrspakker, bedre digital medlemsoplevelse og et ledelsesmæssigt løft til centrene i form af gym-managers, som allerede er godt på plads," siger Fitness Worlds danske direktør Morten Bentzen i pressemeddelelsen og tilføjer:

"Vi har mange flotte fitnesscentre og gode udstyrspakker, men det er ingen hemmelighed, at nogle centre ikke lever op til den kvalitet, som vi gerne vil tilbyde vores kunder. Det kan vi nu handle på og gøre bedre."

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.