Opskrift: Hulk-smoothie (Sund, grøn smoothie)

Opskrift: Hulk-smoothie

0

Hulk-smoothieOpskriften på Hulk-smoothien er ganske simpel. Den grønne smoothie er sund, eftersom at den er rig på både vitaminer og mineraler. Få hele opskriften her.

En smoothie er en sund og effektiv måde, at indtage både grøntsager og frugt på.

Fitness-guide.dk deler her en simpel opskrift på en grøn smoothie, der har fået navnet "Hulk-smoothie".

Ingredienser:

- 2 bananer
- 2 håndfulde spinat
- 2 dl Skyr
- ¼ ingefær
- 6 is-terninger

Fremgangsmåde:

Husk, at skylle spinaten grundigt, inden du lægger det i blenderen. Du kommer alle ovenstående ingredienser i din blender, og blender indtil smoothien har fået en cremet konsistens, og der ikke længere er hele stykker tilbage.

Serveringsforslag:

Hvis du foretrækker en kold smoothie, som de fleste gør, så kan du med fordel servere smoothien i et glas med en enkelt is-terning. Velbekomme!

Derfor er Hulk-smoothien sund

Bananer: De indeholder blandt andet A-vitaminet beta-caroten, E-vitamin samt mineralet kalium. I 100 gram banan får du 1,3 gram protein.

Spinat: Har et kostfiberindhold på 1,9 gram. Dermed er det en fin og ikke grov grøntsag. Spinat indeholder vitaminerne A, C, E, K og B-vitaminer. Derudover besidder spinaten også stoffet phytoecdy, der øger produktionen af muskelmasse med helt op til 20 %, samt mineralerne kalium, calcium, jern og zink.

Skyr: Et mejeriprodukt med et højt indhold af protein. Skyr indeholder 0,2 gram protein per 100 gram.

Ingefær: Indeholder mange antioxidanter, som er gode i forhold til dit immunforsvar. Ingefær rummer også en række B- og C-vitaminer og en lang række mineraler, såsom Kalium og Magnesium. I 100 gram ingefær får du 1,8 gram protein.

Wilfa BL1200 blenderAnbefaling: Valg af blender?

For at få det bedste resultat, når du skal lave smoothies, så er det værd at investere i en god blender. Vi anbefaler følgende blender:

Wilfa BL1200 blender

Denne blender fra Wilfa er testvinder flere steder. Den har 1200 W, har plads til 1,8 liter i glaskanden, og er skabt i stål.

Wilfa BL1200 blender har en række forskellige programmer, der gør blenderen endnu mere brugervenlig. De tre programmer er "Ice Cream", "Smoothie" og "Professional".

Du kan dog også vælge at styre den manuelt, hvis du ønsker det. Og som om, at det ikke var nok, så har blenderen også en smart rengøringsfunktion, så du let kan gøre den ren.

Blenderen er blevet testvinder følgende steder:

Testvinder 2012 i Søndagsavisen

Testvinder 2012 i Magasinet Mad

Testvinder 2011 i Jyllands-Posten

Tesvinder 2011 i MAD & venner

Testvinder 2010 i Politiken

Du kan købe blenderen hos Wupti.com her!

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.