Martin Thorborg tabte slanke-væddemål

Martin Thorborg tabte slanke-væddemål

0

Serie-iværksætteren Martin Thorborg indgik et slanke-væddemål med sin gode ven Anders Gisselmann. Han tabte 10 kilo og 400 gram, men tabte alligevel væddemålet.

Serie-iværksætteren Martin Thorborg startede et slanke-væddemål med sin gode ven og foredragsagent Anders Gisselmann. Væddemålet gik på hvem, der havde det største procentuelle vægttab den 31. januar 2011.

Efter 40 dages intensiv kostomlægning og hård træning, kom de barske realiteter. Martin Thorborg havde tabt sig 10 kilo og 400 gram, men det var, desværre for Thorborg, ikke nok til at vinde væddemålet.

Læs også: Interview: Martin Thorborg om sit slanke-væddemål og sin nye livsstil

Martin Thorborg endte med at tabe 10,9 % af sin kropsvægt, mens modstanderen Anders Gisselmann nåede at tabe 9,4 kilo, men altså var tyndere før starten, og derfor vandt med et tab på 11,5 %.

"Nu er tanken ikke blot at holde vægten, men at tabe yderligere 5 kilo over det næste år. Jeg orker ikke at gøre det hurtigere, da den sidste uge har været mere end hård," skriver Martin Thorborg på Thorborg.tv.

Billederne herunder viser Thorborg med sin endelige kropsfigur efter 40 dage:

 

På grafikken herunder kan det ses, at Martin Thorborg var tæt på at veje 100 kilo for et år siden:

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.