Video: Verdens ældste maraton-løber stopper

Video: Verdens ældste maraton-løber stopper

0

Fauja SinghVerdens ældste maraton-løber, Fauja Singh, har løbet sit sidste, lange løb på konkurrenceplan. Se en video fra hans sidste løb.

Den 101-årige Fauja Singh kommer oprindeligt fra Indien, men han bor i England. Et tv-hold var med, da Singh løb sit sidste lange løb.

Singh løb 10 kilometer ved et løb i Hongkong og hans tid var en time, 32 minutter samt 28 sekunder - et halvt minut hurtigere i forhold til samme løb sidste år.

"Det er én af de bedste dage i mit liv. Jeg følte mig så frisk, og jeg var så fyldt med energi. Jeg vil huske denne dag og savne den, men jeg vil ikke stoppe med at løbe for velgørenhed," fastslår 101-årige Fauja Singh ifølge Ritzau.

Singh begyndte først at løbe langdistanceløb, da han var 89 år gammel. Siden da har han gennemført ni maratonløb i London, Toronto samt New York.

Han er dog ikke officielt verdens ældste langdistanceløber i Guinness Rekordbog, eftersom han ikke kan bevise sin fødselsdato.

Singh forklarer, at der ikke blev lavet en fødselsattest, da han kom til verden under det britiske kolonistyre i Indien.

Ifølge ham selv bliver han 102 år til april.

Se en video med Singh fra hans sidste, store løb her:

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.