Video-holdtræning er seneste fitness-tendens

Video-holdtræning er seneste fitness-tendens

2

Den seneste fitness-tendens er, at fitnessinstruktørerne ikke er fysisk til stede i lokalet. I stedet bliver du guidet foran en storskærm. Det er billigere og mere tidsbesparende, lyder fordelene.

Forestil dig, at du træner på et hold foran en storskærm, hvor fitnessinstruktøren guider dig igennem dagens program på video i stedet for at være fysisk til stede.

Det er ikke længere et koncept, der hører fremtiden til. Det er nemlig den sidste nye tendens, som de danske fitnesskæder har taget i brug.

Fresh Fitness var først med konceptet i Danmark

Lavpriskæden Fresh Fitness startede allerede de virtuelle træningshold i september måned sidste år, og siden da er mange mindre fitnesscentre hoppet med på bølgen.

Nu følger en af de største kæder, Fitness World, med. De vil starte på dette nye koncept den 1. august 2011.

Fordele: Billigere og flere træningspas

Den helt store fordel i den virtuelle træning er, at det er meget billigere for dig, at træne på disse hold, mens du samtidig vil kunne opnå langt flere træningspas end normalt.

Rasmus Ingerslev, som er direktør i Fresh Fitness, forklarer, at videoholdene sørger for at brugerne får endnu flere træningshold at koble sig på, mens man ikke er nødsaget til at booke sig på videoholdet i forvejen. Man kan bare træde til, hvis der er ledige pladser.

"Vi står tit med tomme lokaler, når der ikke bliver undervist, og de arealer kan vi lige så godt udnytte. AV-udstyret er efterhånden blevet så godt, at både billeder og lyd er på et højt niveau. Lyden er nøjagtig den samme, som når vi har en instruktør live i salen," siger Rasmus Ingerslev til Berlingske.

Videohold-konceptet tiltrækker nye brugere

Rasmus Ingerslev mener, at videoholdene skaber et helt nyt segment. Der er tale om personer, der normalt ikke ville være at finde i et fitnesscenter.

"Der kommer flere på videoholdene, som normalt aldrig ville bevæge sig i nærheden af et fitnesscenter. Det er folk, som ikke bryder sig om at komme i centrum, når instruktøren retter på dem. De vil bare gerne være i fred og udføre noget træning, uden at nogen holder øje med dem."

Kunne du overveje, at starte på et virtuelt træningshold?

Kom med din mening i kommentarfeltet herunder!

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

2 kommentarer

  1. Ja helt sikkert, jeg har prøvet det en enkelt gang og synes det er et super koncept!

  2. Det er bare et virkelig godt projekt og en super måde at interegerer socialt på gennem et nyt medie. Ved i om det er hele Fitness-World kæden, der har fået konceptet stablet på benene? Jeg er selv fra Århus og virkelig intresseret i at afprøve det 🙂

    Mvh Margrete

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.