Viden: De maksimale verdensrekorder

Viden: De maksimale verdensrekorder

0

Videnskabsmanden John Brenkus har udgivet bogen The Perfection Point, hvor han fremlægger eksempler på, hvor meget mennesket maksimalt vil kunne skabe af verdensrekorder.

Verdensrekorder i sportens verden vil på et tidspunkt nå til et punkt, hvor det vil være fysisk umuligt at forbedre dem.

Det afslører videnskabsmanden John Brenkus i sin nye bog, hvor han har dokumenteret, hvordan den ultimative præstation vil være i forskellige sportsgrene, som eksempelvis golf, løb og svømning.

Den engelske avis, The Sun, har læst John Brenkus' seneste bog "The Perfection Point".

Han bygger sin dokumentation på en kortlægning og fremskrivning af rekordstatistikker fra sportsgrenene igennem historien, mens han tager udgangspunkt i fysiologers udsagn om grænserne for den menneskelige krops præstationsevne.

Eksempler, der bliver berørt i bogen The Perfection Point:

100 meter løb (Mænd): I 1912 blev verdensrekorden på 10,6 sekunder sat af Donald Lippincott fra USA. I dag er rekordholderen Usain Bolt fra Jamaica, der står noteret for 9,58 sekunder. Brenkus forudser, at rekorden i 2909 maksimalt vil være på 8,99 sekunder.

50 meter svømning (Mænd): Brasilianske Cesar Cielo er den hurtigste svømmer i verden på den korte distance. Han svømmede 50 meter på 20,91 sekunder i 2009. I 2256 vil en svømmer med en utrolig teknik og udholdenhed nå ned til 18,15 sekunder.

Marathon: Den første officielle vindertid i marathon foregik i Athen ved de Olympiske Lege i 1896, hvor vindertiden lød på 3 timer og 18 minutter. I dag er verdensrekord-indehaveren Haile Gebrselassie fra Etiopien. Rekorden blev sat i 2008 og lyder på 2 timer og 3 minutter. I år 2245 vil det ultimativt bedste marathon være løbet på 1 time, 57 minutter og 58 sekunder, spår Brenkus.

Længste golf-slag: Amerikanske Bubba Watson er den person, der har det længste golfslag i verden med et gennemsnit på 311,6 yards - knap 284 meter. I 2152 vil en golfspiller have kunnet præsteret at slå 543 yards, hvilket svarer til cirka 496 meter.

Kilde: The Sun

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.