Ny fitness-kæde kun for kendte mennesker

Ny fitness-kæde kun for kendte mennesker

0

Star FitnessDanskerne elsker fitness-centre og der trænes som aldrig før. Men en ny fitness-kæde vil nu fokusere kun på træning for kendte mennesker.

I dag den 1. april åbner en ny fitness-kæde i Danmark, der hedder Star Fitness.

Det specielle ved fitness-kæden er, at deres fitness-centre kun er åbne for kendte mennesker. Dermed har almindelige danskere ingen adgang.

I første omgang åbner der et center i København, Odense og Aarhus.

Ejeren af Star Fitness, Jytte K., forklarer:

"Mange kendisser i mit netværk har givet udtryk for, at de er trætte af at træne i fitnesscentre blandt almindelige danskere, hvor de konstant skal stille op til selfies. Derfor har vi udviklet en kæde, hvor de kendte kan træne og holde sig lækre i fred," fortæller Jytte K. til Fitness-guide.dk og uddyber:

"I første omgang kører vi både områder med maskiner og frivægte, mens vi også har holdtræning inddelt i forskellige grupper, såsom skuespiller-hold, tv-vært-hold, sportsstjerne-hold og reality-hold. På den måde kan de også konkurrere internt."

Star Fitness forventer, at have minimum 500 medlemmer i løbet af det første år.

Bemærk: Dette var Fitness-guide.dk's bud på en aprilsnar anno 2015.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.