Mavetræning - 10 minutters træningsprogram

Video: Mavetræning – Træn din mave i 10 minutter

0

Træningsprogram til mavetræning. Det er naturligvis vigtigt, at træne alle muskelgrupper, for at opnå det bedste resultat.

Her får du et ti minutters program til mavetræning. Denne mavetræning kan nemt udføres i hjemmet.


Fakta:

Kalorie-forbrænding:

Ca. mellem 70 og 86 - alt efter køn og kropsvægt.

Træningsudstyr:

Kun en måtte. Ingen vægte.

Detaljer om dette træningspas:

Brug dette 10 minutters mavetræningspas til at fokusere på at styrke og tone din mave. Træningspasset kan udføres alene eller som en del af et eksisterende træningsprogram.

45 sekunder til hver øvelse er rigeligt til at få sat en god forbrænding i gang. Hvis du kun træner på denne måde, anbefales det, at du træner to-tre gange om dagen - cirka tre til fire gange om ugen.

For at få tydeligere muskler, er du naturligvis også nødt til at arbejde med at reducere dit testosteron kalorieindhold, for at slippe af med det overskydende fedt, der kan dække over dine mavemuskler.

Det anbefales, at du udfører denne øvelse sammen med en anden for cardio eller HIIT-træning, for at opnå det optimale resultat.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.