London Marathon blev vundet af kenyanere

London Marathon blev vundet af kenyanere

0

Søndag formiddag vandt først en kvindelig kenyaner kvindeløbet, mens en landsmand gjorde hende kunsten efter cirka en halv time efter i det prestigefyldte maratonløb, Virgin London Marathon.

Virgin London Marathon er kendt for at være et af verdens største og mest prestigefyldte maratonløb.

I dag klokken 11.18 lokal tid lykkedes det for Mary Keitany at løbe over målstregen i tiden 2.19.19 og dermed vinde kvindernes løb.

Omkring en halv time senere, klokken 11.49, kunne landsmanden Emmanuel Mutai gøre Keitany kunsten efter, da han krydsede målstregen i tiden 2.04.40 og derved kunne lade sig hylde som vinder af mændenes løb.

Den hurtigste tid nogensinde i Virgin London Marathon

Ifølge BBC er Emmanuel Mutais tid den hurtigste, der nogensinde er blevet gennemført i det engelske maratonløb.

Emmanuel Mutai er en erfaren herre og sidste år fik han en andenplads i The New York City Marathon, og han lagde ikke skjul på, at sejren i Virgin London Marathon var en drøm, der gik i opfyldelse.

"Mit ultimative mål var at vinde løbet, og jeg havde intet fokus på tiden. Så for mig personligt er det en fantastisk bedrift," forklarede han.

Denne udgave af Virgin London Marathon var det 31. af sin slags, og det er iblandt verdens fem største løb. I alt deltog 36.500 personer i år, hvor man deriblandt også kunne finde en række kendte englændere, der alle løb for velgørende formål.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.