Kim Greisen gennemførte 20-dobbelt ironman

Kim Greisen gennemførte 20-dobbelt ironman

0

Foto: Shutterstock

38-årige Kim Greisen, også kendt som jernmanden, gennemførte som den første dansker en 20-dobbeltironman. Det tog ham 21 døgn, 8 timer, 9 minutter og 28 sekunder.

Kim Greisen må for alvor siges, at leve op til sit kaldenavn "Jernmanden", efter at han gennemførte en 20-dobbeltironman som den første dansker nogensinde for få dage siden.

Den udfordrende begivenhed, der bød på hele 76 kilometer svømning, 3600 kilometer cykling og 844 kilometers løb, fandt i Mexico og 38-årige Kim Greisen endte på en fjerdeplads med tiden 21 døgn, 8 timer, 9 minutter og 28 sekunder.

Det var godt tre døgn fra verdensrekorden, der lyder på 18 døgn, 5 timer, 21 minutter og 41 sekunder.

"Jeg er stolt og tilfreds over at have været med og have gennemført. Selve resultatet er jeg noget skuffet over. Jeg føler, at jeg kunne have kørt et døgn eller halvandet hurtigere," forklarer han til DR Sporten.

Undervejs havde Greisen flere gange gener i sit lår, hvilket var forårsaget af et styrt, og det kostede ham en del tid. Samtidig var forholdene i Monterrey i Mexico heller ikke de bedste, mener den erfarne ultra-triatlet.

"Der var enormt dårlige forhold. Vandet var meget varmt, og der var meget klor i det, så vi led alle sammen meget under det og på det tidspunkt vidste vi, at ingen af os ville komme til at slå verdensrekorden."

Greisen forklarer videre, hvordan den 20-dobbelt ironman ellers har påvirket ham, men han er bestemt ikke mæt endnu - han vil vinde mere.

"Jeg har tabt seks kilo. Jeg har en del vabler. Og har desværre fået betændelse i nogle af dem. Jeg har en højre fod, der er hævet og øm. Så det har da taget lidt på kroppen."

"Jeg er glad, stolt og tilfreds, men ikke tilfredsstillet. Jeg må hurtigt tilbage til træningen og finde en ny konkurrence, jeg kan vinde," slutter han over for DR Sporten.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.