Interviews med kendte

Fitness-guide.dk har interviewet en række kendte danskere omkring, hvordan de træner og spiser. De giver en masse tips og inspirerer med deres forskellige fremgangsmåder.

Radiovært Peter Falktoft aka Snebolden om passionen for boksetræning og sund kost

Peter Falktoft er kendt fra P3, hvor han er radiovært. Han går også under øgenavnet Snebolden. Peter bruger meget tid på både at træne, hvor boksetræning topper listen over træningsformer, mens han også sørger for at få en sund kost. Han er dog ikke dybt fanatisk hvad kosten angår, fastslår han.

Foredragsholder Anne-Mette Rasmussen om dans og det sunde liv 

Vild med dans blev en stor succes for Anne-Mette Rasmussen, der tabte sig en masse, mens programmet stod på. I dag danser hun fortsat og dyrker nogle andre former for motion samtidig. Herudover er hun meget opmærksom på sin kost.

Køkkenchef Thomas Rode Andersen om sit nye liv efter mange års usundhed

Thomas Rode Andersen har tidligere i sit liv haft en utroligt usund livsstil. Men for fire år siden valgte han, at banke i bordet og skiftede fuldstændigt sin måde at spise og træne på.

Radiovært Le Gammeltoft om vigtigheden af sundhed

Le Gammeltoft, der bl.a. er kendt som DJ og radiovært på P3, forsøger så vidt muligt, at træne og spise sundt, fordi hun har en hektisk hverdag, hvor det gælder om at være skarp mentalt.

Serie-iværksætter Martin Thorborg og væddemål og ny livsstil

Martin Thorborg, der bl.a. er kendt som stifter af Amino.dk og Spamfighter.com, fortæller i disse interview, hvordan hans slanke-væddemål kom i stand med hans ven. Derudover forklarer han også, hvordan den nye livsstil ser ud.