Hovedparten af fitnesscentrene følger loven

Hovedparten af fitnesscentrene følger loven

0

Fødevarestyrelsen og Lægemiddelstyrelsen foretog en fælles kontrol i efteråret blandt de danske fitnesscentre. 31 centre blev tjekket og kun tre havde problemer.

I efteråret foretog Fødevarestyrelsen og Lægemiddelstyrelsen en fælles kontrolkampagne, hvor 31 danske fitnesscentre og fitnessklubber blev undersøgt.

Kontrollanterne fandt kun tre steder, hvor de ikke havde registreret salg af kosttilskud, på trods af, at loven foreskriver dette.

Fødevarestyrelsen og Lægemiddelstyrelsens vurdering er derfor, at det var et positivt resultat.

Men samtidig har de noteret sig, at nogle fitnesscentre og fitnessklubber er vidne om, at der sælges ulovlige produkter uden for deres områder, eksempelvis på parkeringspladser.

Myndighederne mener dog, at der i højere grad foregår salg på internettet. Derfor råder de forbrugerne til at være ekstra opmærksomme og søge viden om de produkter, som normalt ikke sælges i almindelige butikker, før de køber disse over internettet.

Især skal forbrugerne være opmærksomme ved køb af kosttilskud på udenlandske hjemmesider, fordi disse webbutikker ikke er underlagt de samme strenge krav som de danske.

Kilde: Fødevarestyrelsens hjemmeside

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.