Fitness World har opkøbt Fresh Fitness

Fitness World har opkøbt Fresh Fitness

0
Foto: Fitness Worlds pressemeddelelse

Foto: Fitness Worlds pressemeddelelse

Fitness World kunne fredag oplyse, at de har opkøbt konkurrenten Fresh Fitness. Fresh Fitness var landets tredjestørste fitnesskæde med 23 centre.

Fitness world har fredag opkøbt endnu en konkurrent. Der er tale om Fresh Fitness, som med 23 centre var Danmarks tredjestørste fitnesskæde.

"For os hedder overskriften ’Det bedste fra to fitnessverdner’. Vi vil bruge de gode erfaringer der ligger i begge kæder til at sætte en ny standard for fitness i Danmark," siger administrerende direktør i Fitness World, Per Lyngbak Nielsen, i en pressemeddelelse.

I januar vil den sammenlagte kæde kunne tilbyde 150 centre med 450.000 medlemmer.

"Med vores størrelse har vi de bedste forudsætninger for at måle os frem til lige præcis det vores medlemmer vil have. Og vi tror eksempelvis på, at medlemskaber fra 99 kroner om måneden og døgnåbent er vejen frem."

Fresh Fitness' stifter, Rasmus Ingerslev, fortsætter i bestyrelsen.

Det er endnu uklart, hvornår de to kæder rent teknisk bliver forbundet, men mere information vil naturligvis følge, når det sker.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.