EM 92-legender starter fitnesscenter for 40+

EM 92-legender starter fitnesscenter for 40+

0

EM 1992-fodboldlegenderne John "Faxe" Jensen, Henrik "Store" Larsen og Bent "Turbo" Christensen starter fitnesscenter for folk på 40+.

Et nyt fitnesscenter ser dagens lys den 1. april 2018. Det er startet af EM 1992-fodboldlegenderne John "Faxe" Jensen, Henrik "Store" Larsen og Bent "Turbo" Christensen.

Centret skiller sig ud på den måde, at der kun er adgang for personer, der er minimum 40 år gamle.

"Vi vil gerne skabe et fitnesscenter for vores egen målgruppe. Da jeg fik ideen, tænkte jeg 'hutlihut, dén ramte jeg lige i røven'," indleder en selvtilfreds John "Faxe" Jensen og Henrik "Store" Larsen tilføjer:

"Som vores navne antyder, så vil de fleste gerne have turbo på deres træning. Derfor er Bent med i projektet, mens de fleste også gerne vil have store bøffer. Derfor er jeg selvfølgelig med. De fleste kan godt lide at afslutte med en 3. halvleg, hvor der skal være plads til en iskold Faxe. Vores træningscenter skal være rummeligt og hyggeligt, og vi glæder os til at tage imod de mange gæster over 40 år."

Bent "Turbo" Christensen tilføjer, at Flemming Povlsen, Brian Laudrup, John Sivebæk og Peter Schmeichel allerede har købt et årsabonnement i centret, der er placeret i Parken i København.

Opdateret 2. april 2018: Dette var selvfølgelig vores bud på årets aprilsnar.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.