Dansker har sat verdensrekord ved 7 maratonløb

Dansker har sat verdensrekord ved 7 maratonløb

0

Foto: Krixrun.dk

Danske Kristina Madsen kunne tidligere på måneden lade sig hylde som ny verdensrekord-indehaver. Madsen har løbet syv maratonløb på syv dage på syv kontinenter.

Den danske løber, Kristina Madsen, kunne den 13. februar 2020 lade sig hylde som ny indehaver af en verdensrekord.

Den 34-årige professionelle løber satte nemlig den bedste tid hos kvinderne i World Marathon Challenge, da hun slog den hidtidige rekord med 15 minutter og 26 sekunder.

Rekordtiden dækker over at have gennemført hele syv maratonløb på syv dage på syv forskellige kontinenter.

Foto: Krixrun.dk

Madsen kom i mål i det sidste løb i Miami, og dér kunne hun notere sig med en samlet tid på 24 timer, 1 minut og 40 sekunder. Det svarer til en gennemsnitstid på 3 timer, 25 minutter og 57 sekunder per løb.

"Det føles fuldstændig vildt. Jeg tror ikke helt, jeg har forstået, hvad der lige er sket," fortalte Kristina Madsen ifølge TV2 Sport og uddybede:

"Lige nu kører jeg højt på adrenalinen og er helt vildt glad og stolt, men jeg er træt. Jeg er virkelig, virkelig træt. Min krop skriger bare efter at ligge ned og få slappet af."

World Marathon Challenges første maratonløb foregik i Cape Town i Sydafrika den 6. februar, og herefter gik turen til Antarktis.

Siden da løb Madsen i Perth, Dubai, Madrid og Fortaleza i Brasilien, inden hun altså sluttede i Miami den 13. februar.

Det er et krav at løbet bliver gennemført indenfor 168 timer.

Kristina har skrevet detaljeret om den flotte præstation på sin blog her.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.