Camilla Pedersen bag mirakel: Fra koma til suveræn sejr

Camilla Pedersen bag mirakel: Fra koma til suveræn sejr

0

Camilla Pedersen - Challenge FuerteventuraCamilla Pedersen styrtede og lå efterfølgende 19 dage i koma for godt et halvt år siden. Lørdag vandt danskeren overlegent Challenge Fuerteventura.

Triatleten Camilla Pedersen må siges, at have en enorm viljestyrke. For godt et halvt år siden lå hun 19 dage i koma, efter et voldsomt styrt på sin cykel under træning.

Lørdag gjorde hun så comeback på overlegen vis i Challenge Fuerteventura.

"Jeg har trænet utroligt hårdt for at komme tilbage, og det er helt vildt dejligt, at det er lykkedes mig at komme så langt."

"Man skal kæmpe for sine drømme og mål, og det er bestemt ikke let, men jeg er på vej," fortæller Camilla Pedersen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

"Jeg er så taknemmelig for, at mine sponsorer, venner og familie har troet på mig og støttet mig, samt alle de mennesker, jeg slet ikke kender, der følger med og støtter mig. Det er overvældende."

Camilla Pedersen vandt konkurrencen, som er en halv ironman, i tiden 4 timer, 30 minutter og 15 sekunder.

Hun krydsede dermed målstregen mere end seks minutter foran nummer to.

"Ud over lidt ømme stænger, så har jeg det dejligt," siger hun.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.