Lance Armstrong fik andenplads i ironman-debut - Rasmus Henning endte som nummer fire

Armstrong fik andenplads i ironman-debut – Henning blev nummer fire

0

Tour de France-legenden Lance Armstrong deltog i dag i sin første ironman, og han endte på en flot andenplads. Danske Rasmus Henning blev nummer fire.

Lance Armstrong har efter at have vundet Tour de France syv gange mod på noget nyt. Han forsøger, at kvalificere til ironman-konkurrencen, som finder sted på Hawaii, og han kom utroligt godt fra start.

Han deltog tidligere søndag i et stævne i Panama, hvor han kunne fejre en flot andenplads i sin ironman-debut.

Det er dog værd at bemærke, at stævnet kun afholdes på den halve ironman-distance, men det var alligevel bemærkelsesværdigt, at han kun var 42 sekunder fra dagens vinder, Bevan Docherty.

Armstrong slog dermed også danske Rasmus Henning, der måtte lade sig nøje med en fjerdeplads, efter at han kom i mål 2 minutter og 43 sekunder efter cykel-legenden.

Søndagens ironman bestod af 1,9 kilometers svømning, 90 kilometer på cykel samt 21 kilometers løb.

Armstrongs vej til andenpladsen

Lance Armstrong var nummer ti, efter at de havde svømmet. Derefter fik han hentet en række konkurrenter på cykelturen, og herefter var han nummer to. Til sidst i halvmaratonen var han i front på det meste af ruten, men så dukkede Bevan Docherty pludselig op og passerede ham.

Bevan Docherty er 35 år, og han har tidligere vundet en guldmedalje ved VM i triatlon i 2004 samt en OL-bronze i Beijing tilbage i 2008.

40-årige Lance Armstrong skal nu i færd med flere kvalifikationsstævner i løbet af foråret, før det reelle VM indtræder i Hawaii den 13. oktober i år.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.