Anmeldelse: Under Amour træningssæt

Anmeldelse: Under Armour-træningssæt

0

Fitness-guide.dk har testet et Under Armour-træningssæt fra Dinsport.dk. Vi har testet en løbejakke, en løbe-t-shirt samt løbeshorts.

Under Armour letvægts trænings- og løbejakke

Under Armour-løbejakkeLøbejakken er skabt med et kraftigt vand- og vindafvisende materiale yderst samt et stykke fleksibelt vævet stykke i coren. Derudover har den fordele i form af svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber, så den kan klare regnsvejrsture.

Under Armour letvægts trænings- og løbejakke er i god kvalitet. Den sidder godt til kroppen uden at være decideret tætsiddende. Den føles varm at have på, og hætten gør at hovedet også er godt beskyttet i regnvejr.

Vurdering: 5 ud af 5. Den opfylder behovet til punkt og prikke.

Under Armour Coldblack Løbe T-shirt

Under Armour ColdblackNormalt når du bærer sort tøj i solskinsvejr, så oplever du, at tøjet bliver meget hurtigt varmt og derved også ubehageligt at løbe i.

Det er ikke tilfældet med denne Under Armour Coldblack Løbe T-shirt. Den er udstyret med en revolutionerende coldback-teknologi, der reflekterer IR- og varme-stråler.

Samtidig har den 30+ UPF-beskyttelse imod solen. Den er praktisk i forhold til sved under løbeturen, da stretch paneler under armene giver strategisk ventilation, mens dens Moisture Transport System leder sveden fra kroppen, mens Anti odor-teknologien modvirker svedlugt. Altså en meget komplet løbe-t-shirt.

Vurdering: 5 ud af 5. T-shirten indeholder en række revolutionerende teknologier, der gør den unik og meget komplet som løbe-t-shirt.

Under Armour 7" Burn 2-i-1 Løbeshorts

Under Armour 7 Burn 2-i-1Disse Under Armour 7" Burn 2-i-1 Løbeshorts forener kompressionspasformen med den løsere pasform. Inderst er et lag kompression, mens de har et mere løst lag på ydresiden.

Shortsene er meget lette og 4-vejs-stræk betyder, at du har maksimal bevægelighed i bukserne. HeatGear giver ekstra kræfter i benene, mens Moisture Transport System sørger for at sveden ledes væk fra kroppens, mens du holdes tør.

Disse shorts indeholder også to lommer, så du kan have nøgler og evt. smartphonen med på farten. Den ene lomme sidder bagpå med en lynlås, mens den anden lomme sidder indvendigt ved højre ben.

Vurdering: 5 ud af 5. Bukserne løser deres opgave til UG, og deres design betyder, at de kan bruges både på en varm sommerdag og på en kold efterårsdag i strid modvind og regnvejr.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.