Anmeldelse: Fodpumpe SKS Rennkompressor 16 bar

Anmeldelse: Fodpumpe SKS Rennkompressor 16 bar

0

FodpumpeFitness-guide.dk har testet fodpumpen SKS Rennkompressor 16 bar/230 PSI. Her er tale om en brugervenlig pumpe, der scorer topkarakterer.

Fodpumpen SKS Rennkompressor 16 bar/230 PSI er utroligt nem at arbejde med. Den kan bruges til alle typer af ventiler samtidig er der lukkehåndtag på pumpehovedet, så man sikrer sig, at den sidder rigtigt fast på cykel-ventilen.

Her er tale om en professionel fodpumpe, der tidligere er blevet kåret af Europas største mountainbikemagasin "Bike" til at være den første og eneste pumpe der er kommet i cykelprodukternes "Hall of Fame".

Det forstår man godt, når man bruger den. Af specifikationer kan vi blandt andet nævne, at den er lavet i stål, foden er ligeledes lavet i massiv stål, hvilket giver en robust pumpe.

Samtidig har den et t-håndtag, som gør den lettere at arbejde med. Den er også udstyret med en fod, der kan klappes op, når pumpen ikke bruges, så den fylder mindre.

Denne fodpumpe har ligeledes et manometer placeret i bunden, så du kan følge med i lufttrykket under pumpningen.

Alt i alt en god og robust pumpe, der samtidig kan købes til en pris, hvor alle kan være med, hvis man går efter en kvalitetspumpe.

Karakter: 5 ud af 5

Pumpen kan købes hos blandt andre Cykelpartner.dk.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.