Anmeldelse: C30 Sport Hygiene Tabs

Anmeldelse: C30 Sport Hygiene Tabs

0

C30 Sport Hygiene TabsKender du det, at træningstøjet lugter af sved efter vask? Et dansk produkt har set dagens lys, og kommer dig til undsætning. Det hedder C30 Sport Hygiene Tabs og vi har testet det.

Mange kender det problematikken med at træningstøjet lugter af sved efter vask, og selvom der findes produkter på markedet til at løse dette, så har man længe søgt efter et mere brugervenligt produkt.

Det er nu udviklet og det hedder C30 Sport Hygiene Tabs. Det fungerer på den måde, at man lægger en eller flere tabs i maskinen sammen med vaskemidlet i den rette beholder.

C30tabs laver aktivt ilt i vandet og desinficerer således vasken, så produktet fjerner de bakterier, som ellers overlever en almindelig maskinvask. Det virker ved kolde vaske, dvs. for eksempel 30 grader.

Foruden træningstøj er disse tabs og velegnet til håndklæder, sengetøj, løbesko, cykelsko, camelbags, våddragter, sejldragter og arbejdstøj. Altså et all-round-produkt.

Deres anbefaling til doseringer lyder:

Normal brug/ sportsvask - 1 tab
Storvask + 6 kg - 2 tab
Ekstra høj hygiene ved sygdom/sår - 2 tabs
Kraftigt jordslået tøj - 2-3 tabs
Håndvask/iblødsætning - 1 tab/5 ltr. vand

Producenten anbefaler også, at anvende en blomsterforstøver for eksempel med en enkelt tablet opløst i en liter vand, så man kan aftørre udstyr og evt. også træningstasker.

Pris:

1 pakke med 12 tabs koster 49,95 kroner.

Vurdering:

Produktet er meget nemt at anvende og det holder hvad det lover. Det eneste minus er, at det hurtigt bliver dyrt, at anvende produktet, hvis du vasker sportstøj to-tre gange om ugen.

Karakter: 5 ud af 5

C30 Sport Hygiene Tabs kan købes hos producenten her.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.