Anmeldelse: PurePharma-3 Pakke O3 M3 D3

Anmeldelse: PurePharma-3 Pakke O3 M3 D3

0

PurePharma-3 Pakke O3 M3 D3Fitness-guide.dk har testet pakken Purepharma-3 - O3 M3 D3, der indeholder 210 kapsler, som rækker til en måneds forbrug af kosttilskud.

Kosttilskud kan være nyttige i en travl hverdag, hvor man ikke altid når at indtage de nødvendige tilskud, som findes i den daglige kost.

Derfor har PurePharma udviklet en række produkter, der kan hjælpe dig med at indtage disse tilskud i pilleform.

Purepharma-3 Pakke O3 M3 D3 (210 kap), som vi har testet for den danske webshop Helsebixen.dk, er en pakke, der rummer kosttilskud til 30 dage.

Pakken indeholder:

PurePharma Magnesium M3: Som er tilsat Zink og Vitamin B6, som sikrer mere energi og et normalt stofskifte.

PurePharma Omega-3 O3: Som sikrer dit daglige tilskud af Omega 3-fedtsyrer, som hjælper til at vedligeholde et sundt hjertekredsløb.

PurePharma Vitamin D3: Som er tilsat kokosolie for en optimal optagelse af D-vitaminet. Det styrker immunforsvaret og sikrer en normal muskelfunktion.

Pakken rummer 30 doseringsbreve, hvor hvert brev indeholder 3 stk. O3 og M3 samt 1 stk. D3. Du bør tage dit daglige brev i forbindelse med et måltid.

Der er tale om en optimal sammensætning og kvalitet, der aldrig tidligere er set i en multivitamin-pille.

Min opfattelse af produktet

Til at begynde med virker det af meget, at skulle indtage syv piller dagligt, men man vænner sig hurtigt til at gøre det, og nogle af pillerne smager ligefrem godt, så de er nemmere at skylle ned.

Efter at have testet multivitamin-doseringen i den første uge, følte jeg, at jeg havde mere overskud end normalt. Der var en mindre træthedsfornemmelse at spore.

Det fortsatte i resten af perioden, men her stagnerede effekten, så den største effekt var at spore efter de første syv dage.

Firmaet PurePharma

PurePharma er en dansk virksomhed, der blev startet i 2009. Deres firma ligger i hjertet af København.

De er specialiseret i kosttilskud med afsæt i videnskabelig forskning. Derudover skriver de på deres hjemmeside, at deres produktion er en unik implementering af teknologi, innovation samt bæredygtighed.

Se udvalget af PurePharma-produkter hos Helsebixen her.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.