Anmeldelse: Handsker til løb, fodbold og cykling

Anmeldelse: Handsker til løb, fodbold og cykling

0

Nike Hypershield 2.0Fitness-guide.dk har testet Hypershield 2.0 fra Nike. Handskerne kan eksempelvis bruges til løb, fodbold og cykling. Læs hele anmeldelsen her.

Hypershield 2.0 fra Nike er nogle rigtig gode handsker til prisen. Handskerne er i god kvalitet og de sidder med behageligt på hænderne.

Vi har testet dem både til løb, fodbold og cykling og alle de steder klarede handskerne deres opgave med at holde hænderne varme til UG.

Det eneste lille minus ved handskerne er, at så snart vi kommer tæt på frysepunktet, så kan handskerne ikke længere holde hænderne varme, hvis de holdes i ro, for eksempel i forbindelse med cykling.

Hypershield 2.0 holder både vind, vejr og varme fra ens hænder, når vi altså taler i moderate mængder.

Indersiden af handskerne består af blød fleecepolyester, mens der er tyk polyester på ydersiden. Handskerne rummer også de klassiske silicone-knopper på indersiden, så man har et optimalt greb, eksempelvis ved indkast i forbindelse med fodbold eller om styret på cyklen.

Samlet vurdering:

5 ud af 5. Handskerne opfylder de forventninger, som vi havde. Hvis man ønsker nogle varmere handsker, skal man på jagt efter en anden type handske, men til både forår, kølige sommerdage og efterår er disse handsker perfekte.

Handskerne kan købes hos bl.a. Unisport.dk.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.