Video: Skal jeg bulke eller cutte?

Video: Skal jeg bulke eller cutte?

0

Skal jeg bulke eller cutteMaxer besvarer her spørgsmålet "Skal jeg bulke eller cutte?". To spørgsmål, der er vigtige er: Hvor meget vil du tabe sig? Hvornår vil du være i god form?

Skal jeg bulke eller cutte?

Maxers kliniske diætist Danni Hvidtfeldt får ofte spørgsmålet "Skal jeg bulke eller cutte?". Han fortæller bl.a., at det er meget individuelt, og at det afhænger af din nuværende kropssammensætning, hvilket vil sige din kropsvægt, din fedtprocent, din muskelmasse med videre.

Bulke betyder, at tage på, mens cutte betyder at tabe sig.

De to væsentligste spørgsmål, du bør stille dig er:

- Hvor mange kilo skal jeg tabe mig?
- Hvornår skal jeg være i topform?

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.