Ny undersøgelse: Drop morgenmad inden træning

Ny undersøgelse: Drop morgenmad inden træning

0

TræningHvis du vil fedtforbrænde mere under din træning om formiddagen, så kan du med fordel droppe morgenmaden. Så forbrænder du 20 procent mere, viser en ny undersøgelse.

Foretrækker du, at træne om morgenen, så kan du med fordel droppe morgenmaden, hvis du vil brænde ekstra fedt af.

Sådan lyder rådet, efter at en ny undersøgelse er publiceret fra Northumbria University i Newcastle.

Her fulgte forskerne en testgruppe, der gennem en periode skiftede mellem at træne på tom mave om morgenen og efter et morgenmåltid.

Efter hver træning indtog testløberne en kakaomilkshake og en pastaret, hvorefter deres fedtforbrænding blev målt i løbet af dagen.

Her var resultaterne meget overraskende. De viste nemlig, at når deltagerne ikke spiste morgenmad, så blev deres fedtforbrænding øget med omkring 20 procent resten af dagen.

"At tallet er så højt, overraskede os. Vi ved ikke, om der er en negativ effekt på lang sigt, eller hvordan det påvirker kroppen, hvis man træner meget hårdt i en lang periode uden at have spist morgenmad først. Men som et boost til at forbrænde fedt, vil man med fordel kunne morgentræne på tom mave," fortæller Emma Stevenson fra Northumbria University.

Vigtigt at spise efter træning

Hvis du vælger, at droppe morgenmaden inden din morgen-træning, så er det meget vigtigt, at du indtager mad efter din træning.

Du skal helst spise inden for en halv time efter din træning. Derved sætter du turbo på din restitution. Det er også væsentligt at du både indtager protein og kulhydrater.

Du kan eksempelvis spise en grovbolle med kødpålæg eller en portion skyr med havregryn på.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.