Løbesko - Den ultimative løbesko-guide

Fitness-guide.dk har haft et stort tema omkring løbesko. Vi har samlet artikler og videoer her, så dine fødder bliver godt klædt på.

Køb løbesko online

- Prisoversigt over herre løbesko

- Prisoversigt over dame løbesko

Der er mange forhandlere af løbesko på internettet. Vi har samlet løbesko fra en række danske webshops, som har stor erfaring med at sælge løbesko.

De løbesko, som vi har udvalgt er ikke nødvendigvis billige løbesko, men det er også vigtigt, at man ikke går ned på kvaliteten af løbesko, da det i sidste ende kan medføre alvorlige skader.

Derimod har vi udvalgt nogle løbesko, der bliver produceret af en række anerkendte mærker, mens de samtidig passer til at række forskellige løbestile.

Hvordan vælger jeg de rigtige løbesko?

Der er en hel del gode råd, som er værd at følge, når man skal købe løbesko. Vi har undersøgt, hvilke råd, som de fleste eksperter vægter allertungest og præsenteret dem på en måde, som alle kan forstå.

Guiden indeholder følgende:

- Hvilket underlag vil du løbe på?

- Hvilken løbestil har du?

- Hvordan er løbeskoen opbygget?

- Hvor skal jeg købe mine løbesko?

- 13 gode råd før, under og efter køb af løbesko

Hvordan skal jeg forstå, hvilken løbestil, jeg har?

Det er naturligt, at du ikke tænker over, hvordan dine fødder rammer underlaget, når du løber. Du har travlt med at fokusere på målet samt din vejrtrækning.

Derfor er det vigtigt, at man får foretaget en løbestil-analyse, inden man køber løbesko. Der findes nemlig tre forskellige typer af løbestile. Du kan se, hvordan man kan kende forskel på dem i disse tre videoer:

- Video: Neutral løbestil

- Video: Overpronation løbestil

- Video: Supination løbestil

Løbesko-mærker

Hvilke løbesko-mærker skal jeg sætte min lid til? Som vi tidligere har omtalt, har vi i vores produkt-guides udvalgt nogle af de mest anerkendte producenter af løbesko. Vi har udvalgt følgende:

- Adidas løbesko

- Asics løbesko

- New Balance løbesko

- Nike løbesko