Pernille Caroline Lotus: Uge 2 har været bedst hidtil

Pernille Caroline Lotus: Uge 2 har været bedst hidtil

0

Pernille Caroline Lotus - Uge 2 - 1Iværksætteren Pernille Caroline Lotus befinder sig i Indien lige nu, hvor hun gennemgår et intenst yoga-forløb på fem uger. Her følger hendes oplevelser fra uge 2.

Pernille Caroline Lotus, der er iværksætter, har kastet sig ud i en stor udfordring. Hun skal gennemføre en intensiv yoga-uddannelse i Indien. Uge 1 gik ekstremt hurtigt.

Pernille fortæller her, hvordan uge 2 er forløbet.

"Ugen er gået hurtigere end første uge! Måske fordi jeg føler mig særdeles hjemme her i vores by, hus og yoga-shala. Jeg synes klart 2. uge har været bedre end 1. uge. Yogaen har fundet sin vej ind i hjertet på mig. Alt jeg troede ville være det hårdeste her er det der glæder mig mest i hverdagen, vores benhårde Ashtanga Vinyasa Yoga giver mig verdens bedste start (efter meditation) på en lang dag," fortæller Pernille Caroline Lotus til Fitness-guide.dk og fortsætter:

"Yoga er jo oprindeligt ”opfundet” som forberedelse til at sidde mange, mange timer i Lotus-stilling under meditation, samme særdeles aktive yoga gør at vi er i stand til at sidde mange timer til vores filosofi, allingment klasser med mere. Jeg er kommet tættere ind på livet af de fleste af vores lærere, sammenholdet mellem os studerende er tættere og det giver en tryg og hyggelig hverdag. Og i godt selskab flyver tiden af sted."

Pernille Caroline Lotus - Uge 2 - 2Det har overrasket mest i uge 2

"Det der har overrasket mest uge 2 er nok at yogaen er kommet så dybt ind i sjælen på mig. Jeg glæder mig hver dag til min yoga-praksis. Den er hård og letter. Min lærer udfordrer mig en del, da jeg altid er hurtigere end de andre, hvilket giver ubalance på holdet. Så som med så meget andet i livet, skal jeg holde lidt igen og finde tålmodigheden frem. Hvilket jeg forsøger at gøre, nu så meget at jeg er en af de mest rolige på holdet!"

"Jeg er så utrolig imponeret over, hvor meget i dybden vores lærer går med filosofi, yoga sutras med mere. Vi får baggrundsviden grundlagt for mere end 300 år bc, og skal kunne undervise i dette også. Det giver en del til min personlighed. Jeg kan med 100 % sikkerhed sige, at jeg har forandret mig herude til det bedre. Og jeg har tænkt mig at tage en del af det med hjem til hverdagen i Danmark!"

Pernille er fortsat ikke skuffet over noget ved opholdet, påpeger hun.

"Intet skuffer mig her! Tværtimod! Jeg elsker alt, jeg oplever her - også udfordringerne."

Forventningerne til næste uge

Pernille Caroline Lotus - Uge 2 - 3

"Jeg har vel forventninger om at jeg snarest kan udføre alle ca. 100 asanas (yoga poses, red.) med 100 % korrekthed! Det nytter jo ikke noget at skulle være den seje Ashtanga Yoga lærer og så kan denne seje lærer ikke alle poses! Jeg arbejder hårdt for sagen og skal stadig passe på, at jeg ikke bliver ”skadet” i min iver."

Pernille Caroline Lotus er iværksætter med forretningen Wellnessdeal.dk.

Følg også Pernilles yoga-udfordring på de sociale medier: Instagram-profil | Facebook-profil

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.