Reformeren har for alvor gjort sig bemærket i Danmark

Reformeren har for alvor gjort sig bemærket i Danmark

0

Reformerspecialist Gitte Mia Salling giver en status på, hvordan udviklingen har været for Danmarks første Reformer-center, Energii. Hun er især positivt overrasket over kundernes feedback.

Da Energii den 12. december 2012 åbnede dørene for Danmarks første Reformercenter - kun med undervisning på reformere og som holdtræning, var det selvfølgelig med en overbevisende selvsikkerhed og tro på, at danskerne ville elske denne træningsform, som jo altid har hørt til i pilatesverden.

Reformeren har faktisk været i Danmark i mange år, og ses oftest i pilatesstudier, hvor træningsformen tilbydes én til én eller på meget små hold.

Hvad er det der er så specielt ved træningen på Reformer?

Reformeren er hovedmaskinen indenfor Pilates-baseret modstandstræning. Reformeren består af et system af fjedre, stropper, en glidende vogn og en barre, der udfordrer krop og sind.

Modstanden består af kombinationen af fjedre og ens egen kropsvægt. Gennem træningen bevæger vognen, kroppen, arme og ben sig, hvilket udfordrer og forbedrer ens styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration.

Der kan laves mange forskellige øvelser på Reformeren, og man kan opnå en intens træning af hele kroppen. Reformeren er kendt for at danne lange slanke, smidige og stærke muskler og en atletisk figur. Øvelserne foregår både liggende på ryggen, maven, knæene, samt siddende og stående alt efter niveau i træningen.

Der er flere øvelser på Reformeren til at træne styrke i arme og ben end på pilatestræning på gulvet. Holdene og modstanden fra fjedrene udfordrer ens kernestyrke og kernestabilitet yderligere.

Status efter fire måneder

Fire måneder senere kan jeg, efter at have åbnet endnu et center mere - verdens største reformercenter i Lyngby med 20 reformere, konstatere at Reformertræning virkelig er noget som folk er vilde med.

De er vilde med mange ting ved træningen, men primært et det den corefokuserende del og opstramningen, som skaber hurtige og synlige resultater.

Jeg har aldrig oplevet så meget positiv respons på en træningsform før, og jeg har været i fitnessbranchen i rigtig mange år.

Jeg har været så heldig, at få en masse presse og omtale i forbindelse med åbningen af mine studier. Du kan læse flere artikler og links til forskellige tv udsendelser eller blogposts her: Energi i pressen.

Jeg skal til maj i Reformer-træningslejr i USA, og glæder mig til at fortælle om alle mine oplevelser, når jeg er retur.

About Author

Gitte Mia Salling har mere end 25 års erfaring i Fitness-branchen. Hun har nu startet sit eget fitness-center, Energii, der bygger på den effektive fitness-maskine, Reformeren.

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.