Reformer-inspirationstur i London

Reformer-inspirationstur i London

0

Energii - London 1

Reformer-specialist Gitte Salling giver her et indblik i, hvordan hun og træningspartneren Sanni Vangsø, søger ny inspiration til Energii-kæden. Inspirationsturen gik til London, hvor de oplevede lidt af hvert.

Jeg er netop hjemvendt fra tre dages reformer-inspirationstur i London.

Jeg havde min træningspartner Sanni med, og vi havde planlagt turen ned til mindste detalje.

Der er mange muligheder for at dyrke reformer-pilates med pilatesdelen i fokus.

Vi har tidligere besøgt HeartCore og Ten pilates, som går for at være Londons bedste studier.

Her betaler man i gennemsnit 250 kr. per time, og er på hold med syv andre, som er nogle af de største hold, man kan finde i London.

Vi fik trænet 10 timer på tre dage. Nogle instruktører var virkelig dygtige og meget motiverende - andre havde ingen udstråling, kærlighed til træningen eller formidlingen af den.

Reformerne svinger meget i kvalitet, og vi har prøvet alt fra det sidste nye til verdens første reformer.

Vi har trænet igennem med nogle rigtige effektive og krævende øvelser, men også sendt hinanden lange blikke, når vi blev præsenteret for en øvelse, som på ingen måder gav mening i vores reformer-univers

Som altid er det inspirerende, at prøve noget anderledes og nyt, og vi har fået rigtig mange gode øvelser med hjem.

Energii - London 2

10 timer på tre dage er hårdt for kroppen. Sanni og jeg var inden London slet ikke bange for at vores kroppe ville blive trætte, og selvom vi ikke er meget for at indrømme det, var vi sidste dag under pres på skift.

Inden vi skulle mod lufthaven, satte vi kursen mod Oxford ST, og der er London jo paradis for to shoppesultne piger.Jeg tog mig selv i under en time at sige "Sanni, jeg gider ikke mere. Min krop vil bare sove", hvorefter min ultimative træningspartner svarer "Salling, tag dig sammen og fortsæt".

Vi var der på Valentins dag og mødte mange søde mænd med blomster og balloner allevegne. Det mindede nærmest om en romantisk film og vi sugede alle indtryk til os.

Fire timers shopping - næsten kun fordelt på TopShop og Victoria Secrets, som ubetinget er verdens flotteste : ) (Go girls)

Kærligst

Gitte

About Author

Gitte Mia Salling har mere end 25 års erfaring i Fitness-branchen. Hun har nu startet sit eget fitness-center, Energii, der bygger på den effektive fitness-maskine, Reformeren.

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.