Proteinpulver - Svar på de oftest stillede spørgsmål

Proteinpulver – Svar på de oftest stillede spørgsmål

0

Fitness-guide.dk leverer her en infografik, der svarer på de mest stillede spørgsmål om proteinpulver. Bliv klogere på, hvordan du skal bruge det her.

Kosttilskud er ikke bare noget vi hører om længere. Nu til dags er det helt normalt, at folk både spiser fiskeoliepiller og diverse vitamin produkter og hvis man træner er proteinpulver, kreatin mv. en del af ens daglige supplement.

Der er ikke noget galt med kosttilskud, men det er vigtigt, at du ved hvorfor og hvordan du bruger det. Proteinpulver er formentlig det mest populære produkt nu til dags og eftersom Danmarks mest udøvede træningsform foregår i fitnesscentrene er interessesen for proteinpulver støt stigende.

Hvad er proteinpulver? Hvorfor skulle jeg bruge det? Hvor meget protein skal man have om dagen? Hvilken proteinpulver er den rigtige for mig? Er blot nogle af de spørgsmål som ofte bliver stillet i den forbindelse.

Vi kunne selv have skrevet et langt indlæg omkring det, men der findes allerede en grafik som addresserer disse spørgsmål. Guiden herunder er skrevet på baggrund af videnskabelig evidens og inkluderer mange fine pointer. Den afliver mange myter og samtidig er den opsat på en måde som gør den let læselig.

Guiden er oprindeligt udgivet på fitnessnation.dk - en fitness blog som fokuserer meget på hvad videnskaben siger.

Infografik om proteinpulver:

Den komplette guide til proteinpulver

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.