Mini-guide: Trekkingsko

Mini-guide: Trekkingsko

0

TrekkingskoSom alle andre sko-typer, kan det være en jungle at finde de rette trekkingsko. Derfor har vi samlet nogle gode råd i den forbindelse.

1. Den øverste del

Den øverste del bør sørge for at give din fod stabilitet og komfort gennem læderet. På et mindre udfordrende terræn, er stof og ruskind gode valg, da de vil give mere bevægefrihed.

2. Mellemsålen

Mellemsålen har ansvaret for at sørge for yderligere stabilitet. Her er det også vigtigt, at de har en god stivhed i skoen.

3. Sålen

Sålen er også essentiel. Her kan en hård sål være god, hvis man skal gå i mange timer i træk, mens en blødere sål er god til mindre ture. Vibram anses for at være de førende på markedet i denne kategori.

4. Foring

Mange sko-modeller indeholder også en foring, som eksempelvis GORE-TEX. Den sikrer, at dine fødder ikke bliver gennemblødte. Uforet fodtøj er det rigtige valg i varmere klimaer eller i situationer, hvor fodtøjet vil få meget vand og kræve en hurtig tørring. Du kan eksempelvis finde et bredt udvalg af fodtøj hos campz.dk.

Video-guide:

Hvad er dine bedste råd i forhold til trekkingsko?
Del dem gerne i kommentarfeltet.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.