Gulerodsboller med fuldkorn

Gulerodsboller med fuldkorn

0

Fitness-guide.dk giver dig her en meget simpel opskrift på gulerodsboller med fuldkorn, som du kan spise til morgenmad, frokost eller som tilbehør.

Ingredienser:

50 g gær
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
5 dl mælk
1 dl naturel yoghurt
450 g hvedemel
400 g fuldkornsmel
100 g havregryn
100 g solsikkekerner
2 revne gulerødder

Fremgangsmåde:

Gæret opløses i en skål med salt og sukker. Derefter hældes mælk, yoghurt, hvedemel og fuldkornsmel i. Rør disse ingredienser sammen og tilfør løbende de resterende produkter.

Herefter skal du ælte massen, og lade det hæve i 30 minutter. Dernæst skal du forme dejen til boller. Når dette er gennemført, bager du bollerne i omkring 20 minutter på 200 grader. De er færdige, når de har fået en gyldenbrun overflade og virker faste uden at være direkte hårde.

Antal i alt og holdbarhed:

Cirka 10 gulerodsboller med fuldkorn. De holder i en lille uge, så bliver de hårde.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.