Gitte Salling: Energii skal være større og stærkere

Gitte Salling: Energii skal være større og stærkere

2

Gitte Salling - Energii skal være endnu større 2Fitness-guide.dk har endnu en gang mødt Gitte Salling fra Energii, for at høre nærmere om den spændende udvikling og fremtidsplanerne for fitnesskæden.

Til nye læsere, kan du så forklare hvad Energii er?

”Ja, selvfølgelig. Energii er en kæde af små centre, hvor det først og fremmest handler om en ny, effektiv træningsform, Reformertræning. Reformeren er en maskine man træner i - på hold a 20-25 personer i 60 minutter. En uddannet og motiverende instruktør guider dig igennem, samtidig med at musikken spiller. "THE ULTIMATE WORKOUT" tager 60 minutter og består af styrketræning af alle muskelgrupper, balance, koordination og smidighedstræning,” fortæller Gitte Salling til Fitness-guide.dk.

Nu har vi fulgt den spændende udvikling af Energii løbende. Hvor befinder Energii sig i dag?

”Energii er 3,5 år gammelt og består af syv centre. Alle centre ejes af Carsten Mikkelsen og mig, Gitte Salling. Carsten kender du måske fra flere store virksomheder, blandt andet diskotekskæden Crazy Daisy, Just Eat, Cult og Miinto. Jeg (Gitte Salling, red.) har været i fitnessbranchen, siden jeg var 15 år gammel. Jeg drev som 20-årig mit eget fitnesscenter i 10 år og jeg har efterfølgende været holdchef og udvikler for Fitness World."

"Jeg har uddannet over 3.000 instruktører til fitnessbranchen, mens jeg i løbet af de sidste tre år har uddannet 250 reformerinstruktører i Danmark, Spanien og USA,” siger Gitte Salling og tilføjer, at hun har 25 holduddannelser og over 1.000 træningstimer i reformeren gennem tiden.

I har skabt syv centre på de sidste 3,5 år. Hvad er Energiis mål for fremtiden?

”Både Carsten og jeg spår en stor fremtid for Energii og Reformer træning. Vores vigtigste opgave er, at holde kvaliteten af træningen og standarden i centrene oppe. Jeg udvikler konstant på nye øvelser, og sørger for at instruktørerne er godt klædt på til at undervise og motivere vores kunder."

"Instruktørerne er en meget vigtig del af Energii og det fællesskab der er, når man træner hos os. Alle skal føle sig velkommen i Energii-familien, men først og fremmest skal man på egen krop kunne se en positiv forandring gennem træningen.”

Hvad kan kunderne forvente af nyheder og tiltag i den nærmeste fremtid?

”Vi vil rigtig gerne give alle chancen for at træne hos Energii og vi ved, at priserne for nogle har været en tand i den høje ende. Vi vil gerne forkæle vores kunder og lytte til deres ønsker, så her kan man forvente en kommende positiv ændring,” siger Gitte med et optimistisk smil på læberne.

”I øjeblikket har vi på vores fem danske centre 250 ugentlige hold, som også vil blive udvidet i fremtiden. Vores instruktør-team skal dermed også udvides, og vi er konstant på udkig efter nye instruktør-emner.”

”Vi arbejder også hårdt på vores nye Energii-webshop, hvor vi kommer til at sælge mange nye, spændende produkter, blandt andet relevante træningsprodukter, mens vi også vil lancere vores egen tøj-kollektion.”

Hvad er drømmescenariet for Energii?

”At alle skal kende til Reformertræning! For udover at det er en sjov vej til en stærk og veltrænet krop, så er træningen også skadesforbyggende.”

”Vi har et hav af kunder med ondt i blandt andet ryggen, nakken, skader i skuldre, albuer og knæ, som har stoppet deres tidligere behandlinger, efter at de er begyndt at træne i Reformeren.”

”Mit drømmescenarie for Energii er, at åbne flere centre - både i Danmark og i udlandet. Produktet og træningen, som vi tilbyder hos Energii er allerede efterspurgt i mange danske byer. Og med henvendelser fra byer som London, Paris, Hamburg, Oslo, Stockholm, Amsterdam, Los Angeles og Dubai, ja, så føler jeg at "the sky is the limit".”

”Planen er naturligvis også flere danske centre, og vi åbner snart op for muligheden for franchise, da efterspørgslen er så stor. Jeg tør godt at love at vores skandinaviske naboer snart får deres ønske opfyldt,” slutter Gitte Salling med vanlig selvsikkerhed.

Gitte Salling - Energii skal være endnu større 3

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

2 kommentarer

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.