Energii - Et kort tilbageblik på år 2012

Energii – Et kort tilbageblik på år 2012

0

Energiis første år er forløbet over al forventning. Ejer Gitte Salling giver et kort indblik i, hvordan året har været. Herudover fortæller en tilfreds kunde, hvordan hun nærmest er blevet afhængig af reformertræning.

Efter snart et år med (næsten) intet andet end Reformertræning i mit liv, kan jeg se tilbage på et helt fantastisk år 2012 med masser af nye og interessante træningsoplevelser, mere end 600 undervisningstimer i bagagen og et møde med mange spændende, træningsinteresserede kunder.

Det oftest stillede spørgsmål har uden tvivl været ”Hvor mange gange om ugen skal jeg træne?”. Derefter kommer spørgsmålet ”Virker det?”.

På baggrund af de to spørgsmål har jeg spurgt en af Energiis trofaste kunder, Bettina Nielsen, om hun vil fortælle sin reformerhistorie. Glæd dig til at læse Bettinas historie, du bliver glad og motiveret på en gang.

Før første træningssession i Energii

I midten af juni 2012 sendte min kollega et link til mig til Energii.dk og spurgte, om jeg havde hørt om denne slags træning, som gik ud på styrke og stræk?

Det havde jeg ikke, men jeg syntes, at det så rigtig spændende ud, så vi aftalte, at vi sammen skulle kaste os ud i en prøvetime lørdag den 29. juni 2012.

Første møde med reformeren

Vi mødte begge nysgerrige op og havde ingen idé om, hvad der ventede os! Der var fuldt hold og her mødte jeg første gang Gitte Salling – og hvis min kollega og jeg troede, at en introtime var en masse snak og en smule træning på Pilates-bænken, så tog vi godt nok fejl! (på den gode måde!).

Efter en grundig introduktion af Pilates-bænken og hvordan den fungerer, så gik vi ellers i gang med øvelserne – og hele kroppen fik en ordentlig omgang!

Det var super fedt! Jeg kunne i den grad mærke min krop – både samme dag – og de efterfølgende dage. Jeg var allerede helt solgt til denne træningsform!

Efter at have levet lidt for ”godt” de sidste par år, var mit mål, at jeg gerne ville tilbage i form og gerne ville tabe nogle kilo.

Det håbede jeg på, at Reformer træningen ville kunne gøre for mig, men samtidig besluttede jeg mig for at skære grundigt ned på kulhydraterne, de hyggelige glas rødvin og alt det søde (jeg er en stor sukkergris!) og op for proteinerne og grøntsager, og så gik jeg i gang med træningen.

Resultaterne viste sig hurtigt

Jeg har i de sidste 10 år dyrket Astanga yoga. Reformer træning har nogle af de samme principper med fokus på core og på vejrtrækning, som jeg heldigvis har kunnet bruge i min træning, og ligesom yogaen, er reformer træningen for mig både meget fysisk og med tempo, som er den træning, der passer mig bedst.

Ligesom resultaterne for mit vedkommende ret hurtigt viste sig. Jeg kunne forstå på instruktørerne i Energii.dk, at hvis man ville have synlige resultater, så skulle man træne i hvert fald 3 gange om ugen til at starte med – og også gerne en eller anden form for konditionstræning.

Jeg startede med et par classic timer, gik ret hurtigt videre til power timerne og derefter måtte jeg også prøve den udfordrende kickass time. Nu træner jeg fast kickass hver lørdag og minimum 2 power timer om ugen. Det gode er, at alle muskelgrupper bliver trænet igennem hver gang.

Energiis slogan taler sandt

Energii reklamerer med, at efter 10 gange kan du mærke det, efter 20 gange kan du se det, og efter 30 ganges træning, så har du fået en ny krop! Det passer! Da jeg havde trænet 30 gange, havde jeg tabt mig 8 kg og min krop var blevet slankere og meget mere muskuløs – og det føltes bare så godt!

De hurtige synlige resultater, de super søde og meget dygtige instruktører (mine favoritter er Gitte og Sanni – dog skal jeg understrege, at alle instruktørerne er dygtige og super søde), omlægning af mine kostvaner og den glæde jeg har ved min træning har gjort, at jeg siden jeg startede på træningen i slutningen af juni og frem til midten af november har tabt i alt 11 kg – fra 69 til 58 kg – og jeg er ikke færdig endnu!

Hvis jeg ikke træner, kan jeg tydeligt mærke det

Da jeg først var kommet i gang og kunne se, hvordan min krop begyndte at forandre sig, så kunne jeg slet ikke holde op, og må faktisk holde mig selv tilbage, for jeg vil helst træne hver dag og faktisk træner jeg mindst 3 gange om ugen og gerne 4 eller 5 gange.

Det er blevet et ”narkotikum” for mig, hvis jeg ikke træner, så reagerer min krop og min hjerne på det, så er jeg nødt til at booke mig ind på et hold, så jeg igen føler mig godt tilpas.

Fremadrettet så vil jeg gerne ”tone” musklerne yderligere og måske smide 1-2 kg mere. I hvert fald er der ingen tvivl om, at jeg er fuldstændig bidt af reformertræningen, som jeg varmt kan anbefale alle, der gerne vil i form hurtigt og med synlige resultater – selvfølgelig kræver det, at man yder en indsats både på Reformeren og ved eventuel ændring af kostvaner, men det kan lade sig gøre – også selvom man ligesom jeg er på vej mod de 45 år!

Jeg skylder alle instruktørerne hos Energii.dk STOR TAK for fantastisk, professionel træning – og den altid gode stemning, som også gør, at jeg har lyst til at komme igen og igen. Jeg glæder mig til fremover at holde min krop i form med Reformer træningen.

About Author

Gitte Mia Salling har mere end 25 års erfaring i Fitness-branchen. Hun har nu startet sit eget fitness-center, Energii, der bygger på den effektive fitness-maskine, Reformeren.

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.