Anmeldelse: Bogen BEDRE - Bog om personlig udvikling og motivation

Anmeldelse: Bogen BEDRE

0

Boganmeldelse - BEDREBogen BEDRE er skrevet af Nikolaj Astrup Madsen og kan både købes som paperback og e-bog. Bogen handler primært om personlig udvikling og motivation.

BEDRE er en meget ærlig bog af den debuterende forfatter og triatlet, Nikolaj Astrup Madsen.

Han anvender meget sig selv i bogen, og fortæller også, at han ikke har svarene på alle spørgsmålene, som han selv funderer over igennem de forskellige kapitler.

De 57 kapitler i bogen er korte og præcise. De er opdelt med forskellig grafik, så de er lette at kaste sig over.

Hovedbudskaberne i BEDRE

Nikolaj understreger flere gange i BEDRE, at han aldrig har haft noget særligt talent eller andre særlige evner, der gjorde, at han var bedre end andre.

Men alligevel har han prioriteret, at træne hårdt, været privilegeret med at undgå for mange skader og samtidig har han haft en personlig træner tilknyttet, som har fungeret som sparringspartner.

Ved at give et indblik i Nikolajs dagligdag, får man som læser et indtryk af, at hvis Nikolaj kan, så kan jeg altså også! Det virker sandsynligvis motiverende for de fleste.

Den endelige dom

BEDRE indeholder mange små og præcise kapitler, men der opstilles også en del spørgsmål, som Nikolaj ikke selv svarer på. Derfor bliver det hele en smule flyvsk.

Mange af de tips, som bogen indeholder, kan også læses i andre bøger om selvudvikling, men én af de store styrker ved BEDRE er, at den er skrevet i et meget letlæseligt sprog.

Som læser er det godt, at blive bekræftet i nogle af ens egne tanker om forskellige livssyn, og dermed indeholder BEDRE også en hel del motiverende kapitler.

Hvis du ikke har læst en selvhjælpsbog før, så vil BEDRE være én af de nemmeste at gå til.

Hvis du har læst nogle stykker, før du læser BEDRE, så vil du stadig kunne finde noget unikt i bogen, mens der også er en række andre tankegange end de traditionelle, som du muligvis lettere kan relatere til.

Derfor giver vi bogen BEDRE:

3 ud af 5 stjerner

Hvor køber jeg bogen?

Nikolaj Astrup Madsen har selv udgivet bogen. Derfor skal den købes gennem hans egen webshop. Du kan købe bogen BEDRE i forskellige udgaver her.

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.