Anmeldelse: Withings WIFI-badevægt

Anmeldelse: Withings WIFI-badevægt

9

Withings WIFI-badevægt Withings WIFI-badevægt er en utrolig brugervenlig badevægt, der er let at tilslutte samt gemme data med. Læs hele anmeldelsen her.

Fitness-guide.dk har haft fingrene i Withings WIFI-badevægt fra webshoppen Coolstuff.dk.

Det første man ser, når man pakker badevægten ud, er selvfølgelig designet. Vægtens design er enormt elegant og stilrent, derfor passer vægten godt til ethvert hjem.

Vægten har en blank overflade og selve vægten vejer 2,3 kilo, så den er let at flytte rundt på.

Når man første gang skal indstille vægten, skal den tilsluttes computeren og kobles på det trådløse netværk, således, at den kan overføre data direkte til din computer, når den har brugt den.

Det fungerer godt, og det faktum, at man samtidig nemt og enkelt kan dele data på alle platforme, altså både computer og iPhone/iPad, er et stort plus.

Slut med målebånd og fedttang

Withings WIFI-badevægt 2

Selve vægten kan vise din vægt, din fedtmasse, din fedtfri-masse samt dit BMI (Body Mass Index).

Dermed er du fri for at skulle bruge målebånd og fedttang fremover. Det eneste, der kræves af dig er, at du stiller dig op på vægten - og gerne dagligt og på samme tidspunkt på dagen, så du får de mest præcise tal.

Og hvis I er flere i hjemmet, kan I sagtens dele vægten. I opretter blot en separat bruger til hver. Man kan i alt være otte brugere.

Tilmed skulle vægten automatisk genkende den pågældende bruger, hvilket selvfølgelig understreger dens intelligens og høje brugervenlighed.

Når dataene indsamles, så kan de følges i flere forskellige, overskuelige diagrammer, så man hurtigt og effektivt kan følge sin udvikling på vægten.

Video: Få et større indblik i Withings WIFI-badevægt

Nedenstående video giver dig et godt indblik i, hvordan vægten fungerer i praksis.

Fakta om Withings WIFI-badevægt

- Automatisk tænd/sluk
- Præcision 0,1 kg (maks. 180 kg)
- Måler fedtmasse, fedtfri masse samt Body Mass Index (BMI)
- Understøtter op til 8 brugere
- Automatisk brugergenkendelse
- Følg dit vægttab/din vægtstigning og fedtmængdeforandringer i tydelige diagrammer
- Sammenligning med referenceværdier fastsat af en læge

Online forbindelse:
- Meget nem at tilslutte
- Trådløst 802.11 b/g
- Understøtter WEP/WPA/WPA2
- Privat webside, som er passwordsikret
- Mulighed for at gøre dine diagrammer tilgængelige på en webside
- Mulighed for automatisk at offentliggøre din vægt på Twitter

Øvrigt:
- Drives med 4 stk. 1.5V AAA-batterier (inkluderet)
- Kompatibel med både PC og Mac
- Størrelse: 32 x 32 x 2,5 cm
- Vægt 2,3 kg
- Kassen indeholder: Withings WiFi badevægt, 4 stk. batterier (billige batterier), 4 stk. gulvbeskyttere, 1 kropsmålebånd, startmanual på engelsk, tysk, spansk og fransk.

Withings WIFI-badevægt 3

Den endelige dom

Withings WIFI-badevægt er utrolig nem at benytte, når den er koblet ordentligt op på det trådløse netværk, og dens lækre design og generelle brugervenlighed trækker naturligvis op.

Hvis man skal påpege et område, hvor vægten burde blive forbedret, så er det på dens egen vægt. Den kunne sagtens være lettere, så man eventuelt også kunne medbringe den i kufferten, når man skulle på ferie.

Derfor giver vi Withings WIFI-badevægt:

4 ud af 5 stjerner

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

9 kommentarer

 1. Søren Hansen on

  Hvad med en evaluering af dens nøjagtighed mht fedtprocent?!
  De første af disse vægte målte fedt% ud fra strøm gennem kroppen men regnede forskelligt alt efter hvor våde fødder man havde. Er målingerne rimeligt pålidelige?
  Hvad med en evaluering af måle nøjagtigheden, ikke kun opløsningen på 100g, der er jo ofte et offset der afhænger af temperature I rummet. Det er svært at tage disse vægte seriøst hvis der er offset der varierer fra dag til dag.

 2. Så du giver vægten mindre stjerner fordi vægten ikke er rejseklar ? Hvor mange folk tror du tager deres badevægt med under armen fordi de vil veje sig hver dag på Kreta ?

  At “vægten på vægten” er så høj er med til at gøre den stabil og sikre målingerne

 3. Hej Pia. Ja, det gøres i vægtens indstillinger. Der skulle gerne følge en manual med produktet, hvor det også fremgår. Skriv igen, hvis du oplever problemer med dette, så vil jeg se, om jeg kan guide dig.

 4. Laila Nymann on

  Jeg har, med stor tilfredhed brugt vægten med tilhørende app i flere år, men her til morgen er hele ‘historien’ pist væk. Der står kun dagens vægt. Mine blodtryksmålinger kan stadig ses for hele perioden. Hvor mon der er hjælp at hente?

 5. Laila Nymann on

  Tak – jeg fik hjælp i Den Danske Apple Gruppe på Facebook. Her blev jeg gjort opmærksom på, at det var en gammel app, jeg brugte. Nu har jeg installeret en nyere udgave, som virker, men jeg kunne godt tænke mig en udgave, som er tilpasset iPad-format. Det er lidt irriterende, at skulle vende og dreje skærmen.

 6. Redaktionen on

  Hej Laila. Godt, at du fandt en løsning og tak for delingen af løsningen, hvis andre sidder med samme udfordring. Mvh. Casper.

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.