Anmeldelse: Raw Snacks-produkter

Anmeldelse: Raw Snacks-produkter

0

Raw Snacks Fitness-guide.dk har testet Raw Snacks-produkterne snacksbar og proteinbar, der består 100 % af økologiske råvarer.

Raw Snacks er navnet på snacksbarer og proteinbarer, der er 100 % økologiske og uden tilsætningsstoffer. Produkterne og konceptet er skabt af danske Casper Vester.

En af Vesters filosofier bag Raw Snacks er, at man vil skabe så meget næring ud af råvarerne som muligt.

Fire smagsvarianter

Raw Snacks 2

Lige nu har Raw Snacks otte produkter på hylderne, der indeholder fire forskellige smagsvarianter i form af Apricot Cinnamon, Blueberry Vanilla, Cranberry Cashew og Goji Cacao.

Samtlige produkter er opdelt i de to kategorier snacksbar og proteinbar. Det betyder, at der både er barer til dem, der har behov for et sundt mellemmåltid, mens der også er barer beregnet til dem, der træner, så de kan tanke op efter et solidt træningspas.

Hvis du er i tvivl om, hvad produkterne indeholder, inden du skal bestille dem, så kan du finde udførlige information om næringsindholdet i hvert produkt på deres hjemmeside, hvor du også kan læse nærmere om produkterne.

Den endelige dom

Raw Snacks 3

Første bid af hver bar har en lidt speciel smag indtil ens smagsløg er indstillet på, at man skal i gang med at sætte tænderne i en økologisk bar. Derfor lyder anbefalingen herfra, at man starter med at tage en lille bid, så man kan nyde baren i fulde drag.

Raw Snacks har givet os mulighed for at teste alle smagsvarianter, og gojibær/kakao var vores absolutte favorit. Samtidig har vi også erfaret, at man hurtigt kan blive afhængig af disse velsmagende barer.

Samtlige barer giver en god mæthedsfornemmelse. Man kan smage, at det er kvalitet, og at barernes sødme er naturlig.

Foruden den lidt specielle smag ved første bid, har vi intet kritisk at rette mod Raw Snacks-produkter, og eftersom kvaliteten af produkterne og mæthedsfornemmelsen er så høj, så kan vi ikke gøre andet end at give Raw Snacks-produkterne topkarakter.

Derfor giver vi produkterne fra Raw Snacks:

5 ud af 5 stjerner

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.