Anmeldelse: Hang

Anmeldelse: Hang

0

Hang er en revolutionerende fitness-gadget, der på en simpel måde løser et problem, som mange oplever i træningscenteret, når de benytter forskellige områder af centret.

Du kender sikkert til problematikken at skulle have sin drikkedunk og sine nøgler med rundt til træning - uanset, om du træner indenfor eller udenfor.

Det har det danske firma Hang nu fundet en løsning på. Svaret bærer samme navn, Hang, og det er ganske simpelt en gadget, som du sætter rundt om din drikkedunk, så den kan sættes fast på alle metal-overflader.

Dermed har du altid din drikkedunk og dine nøgler ved hånden, og du er ikke længere nervøs for at glemme eller tabe dine nøgler til skabet.

Hang består af en velcro-strop med en kraftig magnet. Designet er enkelt og stilrent.

Hang har allerede oplevet stor efterspørgsel, og de har blandt andet indledt et samarbejde med Nutramino.

Se Hang i aktion her:

Pris:

Vejl. pris er 149 kroner.

Vurdering:

Hang gør det lettere at fokusere på sin træning, når man ikke skal have i baghovedet om ens nøgle til skabet bliver væk, mens man samtidig har sin drikkedunk eller shake lige ved hånden. Magneten kan samtidig bære helt op til 1 kg.

Karakter: 5 ud af 5

About Author

Vi skriver både fitness nyheder og større artikler omkring en masse forskellige emner inden for træning og sundhed. Hvis du er på jagt efter gode tilbud, kan du finde nogle her: Proteinpulver - FiveFingers - Fitnesscentre

Hvad er din kommentar?

Få besked via e-mail, når der kommenteres. Du kan også abonnere uden at kommentere.