Sundhedscoach - Jette Hoffmann Uhre

Jette Hoffmann Uhre er uddannet fra Global Nutrition & Health på Suhr's Seminarium, med speciale i Lifestyle coaching and Health Education. Hun er tilmed uddannet Mindfulness Instruktør, og har især specialiseret sig indenfor emnerne vægttab, stress, motivation og kost.

Sideløbende med studiet arbejder Jette i en helsekostforretning, hvor hun bl.a. vejleder om kosttilskud og sundhed. Hun har også tidligere fungeret som assistent for Per Brændgaard, hvor hun bl.a. har haft erfaring som coach og vejleder i vægttabsmetoden ‘Små Skridt’.

Jeg har ikke altid interesseret mig så meget for sundhed, og i en periode af mine teenageår tog jeg bl.a. rigtig meget på og begyndte at opleve store problemer med min fordøjelse. Gennem længere tids indsats lykkedes det mig dog at ændre min livsstil betydeligt, og de forbedringer, som jeg oplevede, skabte grundlaget for min motivation for at støtte andre i at opnå det samme.

Undervejs i processen erfarede jeg, hvor svært det kan være, at opnå sine mål og leve et sundt liv. Jeg lærte især hvordan vores livsstil ofte er påvirket af et kompleks sammenspil mellem både fysiske, psykiske, sociale og miljømæssige faktorer. Dette dannede grundlaget for mit meget holistiske syn på sundhed, og i dag er jeg stor tilhænger af idéen om, at fysisk og mental sundhed hænger sammen.

Selv praktiserer jeg en del yoga, og løber et par gange om ugen ved stranden på Amager, hvor jeg bor. Jeg er meget fascineret af mad, og nyder at spise sundt og varieret, og hele tiden eksperimentere med nye ting i min kost.

Som gæsteskribent på Fitness-guide.dk ser jeg frem til at kunne inspirere læserne med nye og spændende artikler, skrevet ud fra et holistisk synspunkt. Hvis du vil læse mere om mig, så har jeg også min egen hjemmeside.

Læs artikler af Jette Hoffmann Uhre her