Løbe-ekspert - Jens Jakob Andersen

Jens Jakob AndersenJens Jakob startede tidligt ud med lange løbeture og allerede som 16-årig løb han sit første marathon. Siden har han ejer flere løbeforretninger.

Løbeinteressen startede efter en fodboldskade. Drømmen som alle drenge havde den gang (og vel egentlig stadigvæk har) gik i vasken – jeg ville aldrig blive professionel fodboldspiller. Til gengæld var jeg i god form og trænede op til Copenhagen Marathon på 5 uger.

I perioden efter trænede jeg meget selv – aldrig i løbeklub. Jeg sprang over hegnet til stadion for at træne intervaller 2-3 gange ugentligt. Efter nogen tid ramte jeg 15.58 min på en 5 km (3:19 min/km).

Personligt synes jeg det fede ved løbetræning er den hårde kamp mod sig selv og ingen andre. Jeg elsker hvert et træningspas og forsøger altid at fokusere på den nuværende træning.

Som et udspring af min løbekarriere startede jeg et par forretninger – senest RunForest. Jeg har en stor passion for løbesko og udstyr til løbetræningen. Less is more – det gør det dog bare endnu vigtigere at vide noget om de produkter man køber.

I dag bruger jeg meget tid på en forbrugerguide til løbesko og løberelaterede emner. Her skriver jeg om de seneste udkomne løbesko og går i detaljen med forskellene i de forskellige sko.

Jeg håber du lader dig inspirere af mine artikler. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at fange mig på Jensjakobandersen.dk.

Læs artikler af Jens Jakob Andersen her