Fitness-ekspert - Morten Rene Pederzen

Morten Rene Pederzen er 51 år gammel, og han har brugt hele sit liv på sundhed og træning. Hans mål er absolut sundhed på alle planer: fysisk, psykisk, mentalt og åndeligt.

Jeg stræber efter det bedste for min krop, og har gjort det til en livsstil at perfektionere den på alle måder.

Jeg har også gjort det til mit erhverv, så i dag lever jeg af at undervise, træne, motivere og coache andre mennesker, der vil ændre eller forbedre deres krop eller psyke. Mit motto er:

"Jeg laver løsninger der forbedrer, forlænger og beriger dit liv"

Mine specialer inden for træning er vægtøgning og vægttab. Og især det sidste arbejder jeg meget med igennem mine slankehold og personlig træning, også fordi det er den største gruppe kunder der er, og gruppen af overvægtige vokser år for år.

Muskelmasse og vægtøgning er det jeg selv har brugt mest tid på personligt, især på grund af det æstetiske i en perfekt krop, og min deltagelse i diverse Fitness-konkurrencer.

Kostmæssigt er mine specialer den naturlige kost og sushi. Jeg prøver, at lære folk at spise lidt mere enkelt og primitivt, samt at få mere japanske vaner som Sushi, fordi det forlænger livet at spise den kost.

Kosttilskud er et andet speciale. Jeg har selv brugt meget større doser vitaminer/mineraler/olier og protein end de fleste, siden jeg var 12-14 år. Jeg anbefaler det til alle, som har planer om at leve sundt og længe samt få ekstraordinære resultater med deres liv og træning, og jeg er overbevist om at det er vejen frem for alle i dag.

Jeg vægter min store erfaring som mit bedste aktiv, når man har brugt over 40 år med noget, så ved man også noget om det, og kan formidle det videre.

Men ellers går min viden /erfaring over 100-vis af bøger, tusindvis af blade og artikler, idrætshøjskole i Sønderborg med speciale i atletik og vægttræning, HF – idræt, tennis-træner, atletik-træner, yoga- og qi-gong, fitness-uddannelse og personlig træner samt sushi kok.

Jeg holder masser af foredrag rundt omkring i landet i forskellige sammenhæng. Foredragene handler om at leve længe, holde sig i form og finde en strategi til at undgå sygdom og få en perfekt krop.

Morten Rene Pederzen har også sin egen webshop - Antiaging.dk.

Læs artikler af Morten Rene Pederzen her