Ernæringsekspert - Jeanette Nothorius

Jeanette Nothorius er uddannet fitness instruktør samt uddannet i Human ernæring med speciale i fysisk aktivitet på Suhrs Seminarium, der er et af landets førende videncentre indenfor ernæring og sundhed.

Jeg har altid haft en stor interesse i kost og motion, men som ung handlede det mest om, at bevare det ydre så smukt som muligt.

Jeg har efter tabet af både min mormor, farmor og mor til livsstilsygdomme fået et helt andet syn på kost og motion.

Nu handler det om helheden i, at være sund. Kost og motion er ikke længere alene kun vejen til, at holde en slank linje, men måden til, at få et liv med overskud, både fysisk og psykisk.

Jeg er hverken fanatisk eller hellig hvad angår mad, men i min familie hører guf, vin med mere til i weekenden eller ved andre festlige lejligheder. I hverdagen står måltiderne gerne på økologisk mager kød, fuldkorn, frugt og meget grønt, samt slukke tørsten i vand.

Jeg motionerer to gange styrketræning og en gang cardiotræning om ugen, men vigtigst af alt sørger jeg for, at få min restitution mellem træning og mine minimum 8 timers søvn.

Jeg håber, at mine artikler kan inspirere til et sundere liv fyldt med overskud og livsglæde.

Læs artikler af Jeanette Nothorius her