Reformerspecialist - Gitte Mia Salling

Reformerspecialist – Gitte Mia Salling

Gitte Salling har mere end 25 års erfaring fra Fitnessbranchen. Hun startede sit første fitnesscenter i Greve som 22-årig, og allerede som 16-årig startede hun med at undervise på holdplan.

Gitte har mere end 25 holduddannelser bag sig, ligesom hun tidligere har været redaktør på et fitnessmagasin. Hun har uddannet flere end 1.000 holdinstruktører og været med til at opbygge og udvikle helt nye fitnesskoncepter, der i dag er kendt over hele Danmark.

Idéen til at etablere et Reformer-træningscenter fik jeg i Miami, hvor jeg faldt for de effektive maskiner og idéen om at bruge dem til holdtræning – med musik til. I Danmark har maskinerne primært været brugt til genoptræning i fysioterapien eller i pilatestudier.

I Gittes studie Energii tilsætter man musik og motiverende peptalk fra instruktørens side, og så har man pludselig ”den ultimative workout”, fordi man får styrket og strakt hele kroppen undervejs – og så kan man selv vælge, hvor tunge eller lette maskinerne skal være – ved hjælp af de justerbare fjedre og stropper.

Træningen varer 60 minutter og man kommer hele kroppen igennem – fra mavebøjninger, arme, talje, styrke af ryg, stræk af rygsøjle, ben og lår til stræk af nakken.

Priserne på én times Reformer-træning ligger ofte mellem 250-800 kroner i Danmark. Jeg har bestilt 12 maskiner hjem på én gang, og kan derfor holde prisen nede på et niveau, hvor alle kan være med.

Som gæsteskribent på Fitness-guide.dk ser jeg frem til at kunne inspirere læserne med nye og spændende artikler omkring sundhed, fremadrettet motion, vægttab, genoptræning og ikke mindst Reformer-træning.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om Reformer-træning, kan du læse med på min hjemmeside.

Se video fra Energii herunder:

Læs artikler af Gitte Mia Salling her