Lærke Sjøsten

Kostvejleder, Livsstilscoach København Kontakt mig Tilbage til søgning

Beskrivelse

Lærke Sjøsten er livsstilskonsulent, Coach og Plantebaseret Kostvejleder. Hun er selv veganer og står bag online universet RawsomeVibes, en prisvindende blog kåret som Årets Veganske Nye Blog.

Hun lever primært en frugtbaseret livsstil, med et par enkelte sjældne veganske måltider ind i mellem.

Hun har tidligere været overvægtig og har nu opnået et naturligt vægttab på ca. 18 kg og holder en stabil afbalanceret vægt. Hun har desuden personlig erfaring med en masse skavanker, fx mave-problemer, kronisk træthedssyndrom, stress, ryg/nakke-problemer, for meget mavesyre, oppustethed, overvækst af candida, hormon-ubalancer, uren hud og mange andre symptomer, som hun nu er kommet til livs gennem mange års erfaring med at forsøge at omlægge sin tilværelse.

Til sidst lykkedes det, og hendes liv er fuldstændig forandret. Det handler nemlig ikke kun om hvad du spiser, men også om hvad du tænker og hvordan du håndterer andre områder af dit liv, som ikke nødvendigvis omhandler din kost, mener Lærke. Det er derfor vigtigt for Lærke at have en mere holistisk tilgang til en livsstilsændring!

Lærke coacher og rådgiver nu andre i at nå deres mål og drømme – både ved personlig fremmøde, men også online, såfremt andet ikke kan lade sig gøre. Hun kan hjælpe dig til at transformere dit liv hen i mod en sundere og grønnere plantebaseret livsstil, med selvkærlighed og mindset i fokus. Hun tilbyder coaching både i forhold til at opnå en mere vegansk plantebaseret kost, men også vejledning hen imod raw-food eller en frugtbaseret livsstil, alt efter hvor du er på din personlige sti, og hvad du ønsker at opnå!

Lærke tager altid udgangspunkt i din aktuelle situation, da hun har stor respekt for, at vi alle har hver vores vej mod vore mål og at det kræver tid, omsorg og selvforståelse, hvis det skal fungere på den lange bane. Så ingen quick fix, dunken-i-hovedet eller sulte-kurer hos hende – tværtimod – her skal du nemlig ikke være perfekt! Hos Lærke tages der fat i din indre motivation for en kost- og livsstilsændring og der arbejdes ligeledes med de psykologiske eller sociale faktorer, der hidtil kan have medvirket til ubevidst at fastholde dig i dit nuværende mønster!

Så kontakt Lærke uanset, hvilken livsstil du ønsker at ændre fra og til, så finder I ud af sammen, hvor du gerne vil hen og hvordan I kommer dertil!

Udover kostvejleder og udviklings og livsstilscoach er Lærke også Personlig Forandrings-Konsulent og foredragsholder.

Med RawsomeVibes tilbydes coaching og vejledning indenfor følgende;

– Plantebaseret kost
– Livsstil
– Stress
– Vægttab
– Motivation
– Mindset
– Meditation/mindfulness
– Selvkærlighed
– Naturlig healing
– Personlig udvikling og forandring

Lærke er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi (cand.pæd.pæd.psyk) under Aarhus Universitet, hvor hun har beskæftiget sig med forandrings-processer, positiv psykologi, rådgivning, coaching, neurologi, Recovery, kostens indvirkning på de mentale processer, mv.

Hvad angår kost er Lærke selvlært ud fra selvstudier, læring og mange års personlig erfaring samt casestudies, og har formået at hjælpe en del med at omlægge deres livsstil, regenerere skavanker og ubalancer samt at opnå et sundt og naturligt vægttab, særligt gennem hendes tiltag RawChallenge, hvor hun sammen med andre eksperter har rådgivet og vejledt over 1500 danskere i forhold til en kost- og livsstilsændring, hvilket du kan læse mere om på hendes hjemmeside RawsomeVibes.dk.

Fakta

Fagområder

 • Livsstil
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Mindset
 • Motivation
 • Naturlig healing
 • Personlig udvikling
 • Plantebaseret kost
 • Selvkærlighed
 • Stress
 • Vægttab

Uddannelser

 • Kandidat i pædagogisk psykologi (cand.pæd.pæd.psyk) ved Aarhus Universitet

Sprog

 • Dansk
 • Engelsk

Kontaktoplysninger

Kontakt mig

Tlf.: 28 26 04 44
E-mail: rawsomevibesdk@gmail.com

Kontakt mig »

  Referencer

  Fantastisk støtte og en gigantisk øjenåbner for min del. Jeg vil helt klart fremadrettet have et langt langt større fokus på frugt og grønt og alle de muligheder der findes ved at spise raw. Jeg vil i den grad understøtte min i forvejen veganske kost med raw - jeg har lært meget! Tak.
  Martin Widenborg
  Fantastisk udfordring med masser af overraskende viden om sundhed, som du aldrig havde troet muligt! Du vil ændre ikke bare din krop, men også dit syn på verden og den måde, vi tænker om sundhed på. Du vil opdage din krop på ny og mærke forandring, som lægevidenskaben vil kalde umuligt end blot at spise frugt. Der er masser af støtte fra både gruppen og dem, der har sammensat udfordringen. Jeg kan ikke andet end at opfordre folk til at prøve - jeg skal i hvert fald helt sikkert være med til en ny challenge! Betina Kirsti Vestergaard Andersen (RawChallenge-deltager)
  Lærke er fuldstændig fantastisk i sin måde at møde én på og man føler sig forstået og set. Med holistisk ekspertviden centreret omkring sundhed og mindset, formår Lærke med sin unikke tilgang at holde én motiveret fra dag ét og dermed skabe vedvarende resultater på en dejlig let og nede på jorden facon. Jannick Ricky Fritze
  Jeg har spist raw i perioder før, men har altid givet op af forskellige grunde, bl.a. fordi jeg havde mistet troen på at jeg kunne få et bedre helbred.
  Fra RawChallenge fik jeg en nyopfrisket tro på at rå mad er helbredende. Jeg fik også ny viden om specifikke skavaker og sygdomme, og har fået øjnene op for at mange symptomer opstår pga acidose i kroppen. Det er støttende for mig at vide at mange andre mennesker også spiser raw, og at folk der har helbredsproblemer, får det bedre af at spise raw. RawChallenge-deltager
  Efter oplevelsen af dage uden smerter fra gigt og fibromyalgi, vælger jeg at fortsætte denne livsstil. Jeg kan kun opfordre andre til at prøve, da man intet har at miste, men alt at vinde. RawChallenge-deltager
  RawChallenge har fået mig overbevist om, at frugt er menneskets rigtige fødevare! Jeg har aldrig haft det bedre! Og det at spise sådan kan kurere alle sygdomme, specielt min kroniske nældefeber og skizotypi, gør mig så glad og giver mig motivation til at blive ved for altid! Jeg har været så begejstret og taknemmelig for at der er nogen som får sat fokus på denne form for livsstil og kost. Det har du i høj grad formået med RawChallenge. Jeg ser frem til næste projekt. RawChallenge-deltager
  I er så skidegode og helt vildt seje! Takket være jer, så er jeg nu på min 28. dag som helt raw og det havde jeg aldrig nogensinde troet var muligt. Jeg troede min rygrad var som en regnorm når det kom til mad, men I har støttet og styrket mig så meget i processen, at jeg nu har total tillid til mig selv og til min egen styrke. At gå rå er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort og jeg er meget taknemmelig for jeres helt uvurderlige hjælp. TAK. RawChallenge-deltager
  Super sej coach, som man kan mærke selv brænder for det. RawChallenge-deltager