Emmeline Cammille Ayaskov

Fysioterapeut, Plantebaseret kostvejleder, Sundhedscoach Aalborg Kontakt mig Tilbage til søgning

Beskrivelse

Emmeline Cammille Ayaskov er Danmarks første Certificerede Regenerative Detoxspecialist, uddannet under den Amerikanske Naturopath Dr. Robert Morse, ND.

Hun er ligeledes uddannet Fysioterapeut (juni 2019) med speciale i- og passion for det holistiske paradigme, smertebehandlende kost, neurologisk rehabilitering, muskuloskeletal rehabilitering, manuel terapi, og meget mere.

Emmeline er skaber af Helbred dig selv, et website dedikeret til at sprede viden om det holistiske sundhedsparadigme, hvor fokus ligger på naturlige redskaber til helbredelse igennem systematiske livsstilsomlægninger relativt til den enkelte klient.

Emmeline er desuden ejer af den fysioterapeutiske klinik Holistisk Fysioterapi baseret i Aalborg, hvor traditionel fysioterapi kombineres og overbygges med det holistiske sundhedsparadigme. Her er der fokus på at favne det hele menneske, hvor livsstil, kost, mind-set, følelsesliv, mv., såvel som traditionelle fysioterapeutiske teknikker, herunder manuel terapi, træningsterapi, taping, mv., alle spiller ind for at skabe de bedst mulige resultater for klienterne.

Holistisk Fysioterapi er udsprunget af Emmelines ambition om kombinere sin passion for fysioterapi og genoptræning med de gavnlige effekter af holistiske redskaber, hun har observeret i sine klienter fra Helbred Dig Selv. Hendes vision er at der skal være mere fokus på rehabilitering og helbredelse og mindre fokus på vedligeholdelse af status quo i fysioterapien.

Emmeline er veganer, og lever selv primært en raw-vegan livsstil baseret på primært frugt og friske grøntsager, med enkelte almindelige, varme veganske måltider. Hun har helbredt sig selv for en lang række fysiske skavanker, herunder kroniske rygsmerter, migræne, celleforandringer, adrenal fatique, stive/knækkende led, og meget mere.

Emmeline lever en aktiv livsstil med fart over feltet, hvor fokus på hendes klienter altid har førsteprioritet. Hun brænder for at hjælpe mennesker til en sundere, mere balanceret livsstil, hvor ubalancer og andre fysiske skavanker hører fortiden til. Igennem sin egen helbredelse, er Emmelines passion for at sprede ordets om de healende egenskaber ved en sund og frisk kost kun blevet forstærket.

Emmeline holder foredrag og workshops om det Holistiske Helbredsparadigme, ofte i samarbejde med andre dygtige fagpersoner, og lærer dig hvordan du genvinder kontrollen over dit helbred gennem systematiske kostændringer, mind-set/mindfullness coaching, praktiske detoxredskaber, fysisk bevægelse og generelle livsstilsomlægninger.

Emmeline arbejder med:

– Regenerativ Cellulær Detox & Genopbygning af kroppen (Naturlig Helbredelse)
– Fysioterapi & Genoptræning
– Plantebaseret Kostvejledning
– Personlig træning
– Holdtræning & Specialtræning
(Herunder Type2Challenge & RawFitLab via Holistisk Fysioterapi)
– Livsstilsomlægning & Personlig udvikling
– Meditation & Mindfullness
– Irisanalyse (Iridology)
– Vægttab

Fakta

Fagområder

 • Fysioterapi
 • Genoptræning
 • Livsstilsændring
 • Meditation
 • Mindfulness
 • Personlig træning
 • Plantebaseret Kostvejledning
 • Vægttab

Uddannelser

 • Certificeret Regenerativ Detoxspecialist ved International School of Detoxification - Florida
 • Uddannet Fysioterapeut Juni 2019 ved Professionshøjskolen Absalon - Næstved

Sprog

 • Dansk
 • Engelsk

Kontaktoplysninger

Adresse

Vibevej 1
9000 Aalborg

Kontakt mig

E-mail: Kontakt@helbreddigselv.nu

Kontakt mig »

  Referencer

  Jeg havde fået et vrid i ryg og hofte, kunne ikke sidde eller stå, og fik tid hos Emmeline. Jeg kom, og hun undersøgte mig omhyggeligt, forklarede, og jeg fik rettet min hofte ind. Mine ben var forskellig længde, men nu er de lige lange igen. En dejlig oplevelse. En stor tak til Emmeline for et godt forløb, hun er en glad og dejlig person. De varmeste anbefalinger fra mig til hendes kommende virke. En tilfreds patient. Susanne Petersen
  Super dygtig til sit arbejde, med den rigtige holdning til hvordan man behandler sin kunde. Kører gerne fra Rødby til Næstved for at få rettet ryggen ud efter en lang arbejdsdag. De varmeste anbefalinger fra mig af. Niels Hjarnø
  Meget grundig og kompetent. Nemt at træffe aftaler. Mine bedste anbefalinger. Claus Bentzen
  Emmeline som coach og detox specialist, er en sand fornøjelse at arbejde med. For det første er hun meget ambitiøs omkring hendes arbejde, og jeg mærkede med det samme hvor passioneret hun er for at guide og hjælpe folk. Derudover arbejder Emmeline meget professionelt, og intet er overladt til tilfældighederne. Hun har styr på det og virker super intelligent, når hun arbejder. Det kan være en stor mundfuld at blive gjort bekendt over status på sit helbred. Med Emmeline så er det hele bare så håbefuldt, med en tro på at alt kan blive godt igen, det hele på en meget medfølende måde. Henrik Sørensen
  Hun (Emmeline) har en kæmpe viden om sundhed, kroppens funktioner, anatomi, irisanalyse, urter og ikke mindst afgiftning af alt fra mindre lidelser til kroniske og livstruende tilstande. Emmeline har derudover et umætteligt drive og en dedikation, som jeg sjældent har set, når det kommer til at hjælpe andre mennesker til et bedre helbred, og jeg vil til hver en tid anbefale hende. Jan Jægermark