Artikler om styrketræning, fitness og træning generelt

Fitness-guide.dk har naturligvis en masse artikler, der omhandler styrketræning, fitness og træning generelt. Få et overblik over nogle af artiklerne herunder.

Artikler fra eksperter om styrketræning:

Tung bentræning er genvejen til store arme

En hemmelighed som mange måske ikke ved i forbindelse med styrketræning, er, at tung bentræning er genvej til store arme. Læs, hvordan det kan være i vores artikel herover.

Guide: Sådan får du six-pack forever

Søger du den ultimative guide til, hvordan du får six pack for evigt? Vores fitness-ekspert er kommet med et godt bud på en sådan guide. Læs den via linket herover.

Top-10: Tips til at opbygge muskelmasse

Der findes mange måder at opbygge muskelmasse på i forbindelse med styrketræning. Men her får du en guide til, hvordan du opnår det bedst muligt med de 10 bedste råd fra Morten Rene Pederzen.

Biceps – En lille muskel med et stort ego

Mange faste brugere af fitnesscentreret kan gode lide at studere deres egne biceps, men ofte begår mange fejl, når de forsøger, at træne deres biceps større. I denne guide får du do's and dont's fra en meget erfaren fitnessekspert.

Sushi er vejen til muskelmasse

Sushi er blevet en enorm populær spise i Danmark, og har efterhånden været et i nogle år. I denne artikel får du et indblik i, hvordan fede fisk og brune ris kan resultere i øget muskelmasse. Foruden fisk og ris, er tang også ekstremt sundt.

Træningsdagbogen er din trofaste makker

For at have overblik over sine træningsresultater, er det en god idé, at have en træningsdagbog. Vores fitnessekspert, Morten Rene Pederzen, kalder bogen for sin trofaste makker.

Spørgsmål & svar om styrketræning:

Spørg os: Hvordan kan jeg tabe mig yderligere?

En ung pige spørger, hvordan hun efter et flot vægttab, kan komme til at tabe sig yderligere. Vores ekspert besvarer spørgsmålet her.

Spørg os: Hvordan skal protein-anbefalingerne forstås?

Det kan ofte være en udfordring, at danne sig et overblik over de forskellige anbefalinger. Her spørger en læser, hvordan anbefalingerne for protein skal forstås. Se svaret her.

Spørg os: Hvordan opbygger jeg muskelmasse mest effektivt?

Muskelmasse er det ultimative, når man befinder sig i styrketræningslokalerne, men hvordan opbygger man muskelmasse allermest effektivt? Vores fitness-ekspert kommer med et svar her.

Spørg os: Hvor ofte skal jeg gå til “Stram op”-holdtræning?

De såkaldte ”Stram op”-hold er blevet meget udbredt i de forskellige fitnesscentre. Men hvor ofte er det nødvendigt at deltage på disse hold, før man kan se tydelige resultater, spørger Sanne. Du får svaret på dette spørgsmål her.

Spørg os: Jeg er meget aktiv, men taber mig ikke – Hvorfor?

En læser undrer sig over, hvorfor hun ikke taber selv, på trods af, at han er ekstremt aktiv i hverdagen. Få et brugbart svar i denne artikel.

Spørg os: Hvorfor bliver jeg hurtigt træt ved genoptræning?

Hvordan kan det være, at jeg hurtigere bliver træt, eftersom jeg kun har holdt pause med min styrketræning i to måneder, spørger Zein. Få svaret i artiklen.